سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح کرد؛

استفاده جنگ افروزان آمریکایی از روزنامه نگاران زودباور

دوشنبه 24 شهريور 1399
20:23
استفاده جنگ افروزان آمریکایی از روزنامه نگاران زودباور
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: جنگ‌ افروزان ایالات متحده همواره از روزنامه‌نگاران زودباور برای همراه کردن افکار عمومی با حماقت‌های خود استفاده کرده‌اند.

العالم - ایران / سیاسی

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در توئیتی در واکنش به گزارش مغرضانه و سفارشی نشریه آمریکایی (پالیتیکو) در ایراد اتهام واهی به ایران در توئیتی نوشت: جنگ‌افروزان ایالات متحده همواره از «روزنامه‌نگاران» زودباور برای همراه کردن افکار عمومی با حماقت‌های خود استفاده کرده‌اند.

وی افزود: در دولت بوش، از آن‌ها استفاده کردند تا جنگ هفت تریلیون دلاری عراق را به مردم بفروشند. در حال حاضر هم دوباره در حال تکرار همان کار هستند و از پالیتیکو برای نشر دروغ‌هایشان استفاده می‌کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: رسانه‌های ایالات متحده باید هوشیار باشند که از سوی سیاستمداران به کار گرفته نشوند.

خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه امروز هم با رد اتهامات مطروحه در گزارش سفارشی و مغرضانه یکی از رسانه‌های آمریکایی در اظهارنظری عنوان کرد: پیگیری حقوقی بین‌المللی در ارتباط با ترور مجرمانه و بزدلانه سردار سلیمانی را در تمامی سطوح ادامه داده و این اقدام تروریستی را نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم.

یک نشریه آمریکایی بامداد امروز تلاش کرده بود تا ایران را به طراحی اقدامات علیه یک دیپلمات آمریکایی متهم کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم


شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد