وکیل پیشین ترامپ: تنفر رییس جمهور از اوباما کاملا نژادی است

سه شنبه 25 شهريور 1399
08:06
وکیل پیشین ترامپ: تنفر رییس جمهور از اوباما کاملا نژادی است مایکل کوهن همچنان به افشاگری درباره موکل سابق خود ادامه می‌دهد.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از ای بی سی، مایکل کوهن، وکیل پیشین دونالد ترامپ می‌گوید نفرت رییس جمهور کنونی آمریکا از باراک اوباما بیشتر ریشه نژادپرستی دارد تا دلایل سیاسی.

کوهن در مصاحبه با شبکه ای بی سی، دونالد ترامپ را نژادپرست خواند و اظهار کرد که اغلب انتقادهای ترامپ از اوباما ارتباط چندانی با اختلاف نظرهای سیاسی ندارد.

کوهن افزود: من بر این باورم انتقادهای ترامپ به این دلیل است که وی سیاه پوست است.

کوهن در کتاب جدید خود شمار زیادی از رفتارهای غیراخلاقی یا غیرقانونی ترامپ در طول سال‌هایی را که وی به عنوان وکیل شخصی رییس جمهور آمریکا مشغول به خدمت بوده است، منتشر کرده است.

کوهن وکیل پیشین رئیس جمهور آمریکا که هم اکنون در بازداشت به سر می‌برد، چندی پیش به جرایم متعدد از جمله فرار مالیاتی و تقلب بانکی اعتراف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم


زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند/ اعزام 2 تیم ارزیاب به منطقه


رژیم صهیونیستی از ترس ترور استفاده از پهپادهای شخصی را ممنوع کرد


کسب ۸ مدال جهانی توسط تیم‌های المپیاد زیست‌شناسی و شیمی ایران


بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی توسط علما و طلاب غیر‌‌‌ایرانی برگزار شد


نیویورک تایمز جزئیات حملات ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن را فاش کرد


سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم


دو پایگاه آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش


سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند