هشدار ایران نسبت به عواقب خطرناک قانون‌شکنی آمریکا بر صلح بین‌الملل

جمعه 28 شهريور 1399
08:07
هشدار ایران نسبت به عواقب خطرناک قانون‌شکنی آمریکا بر صلح بین‌الملل نماینده جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس خلع سلاح ژنو، نسبت به عواقب خطرناک قانون شکنی آمریکا بر صلح و امنیت بین المللی هشدار داد.

العالم - ایران / سیاسی

«نبی آزادی» رایزن سیاسی نمایندگی دائم ایران در ژنو، در جلسه عمومی کنفرانس خلع سلاح در پاسخ به اظهارات سفیر آمریکا در کنفرانس خلع سلاح مبنی بر تلاش واشنگتن برای ادامه تحریم های تسلیحاتی علیه ایران و ادعای حمایت ایران از تروریسم اعلام کرد نگاهی به اظهارات و اعترافات مقامات رسمی آمریکا روشن می کند که چه کسی حامی تروریسم است.

نماینده ایران با اشاره به سخنان هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا و دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور درباره ایجاد القاعده و داعش اعلام کرد که آمریکا حامی اصلی تروریسم دولتی است.

وی با هشدار نسبت به تهدیدات مکرر رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر توسل به زور علیه ایران، چنین اظهارات تحریک آمیزی را نقض اصول بنیادین مندرج در منشور ملل متحد بویژه ماده 2 در خصوص ممنوعیت تهدید یا استفاده از زور و تهدید جدی صلح و امنیت بین المللی دانست و نسبت به عواقب خطرناک سیاست های غیرمسوولانه و اقدامات غیر قانونی آمریکا هشدار داد.

ایشان با برشمردن پیامدهای منفی رویکرد یک جانبه گرایانه سیاست خارجی آمریکا بر نهادهای بین المللی از جمله کنفرانس خلع سلاح و تلاش آن کشور برای نابودی نهادهای چندجانبه و بی اعتبار کردن سازمان ملل از جمله تلاش مذبوحانه برای از بین بردن قطعنامه 2231 شورای امنیت و فروپاشی برجام اعلام کرد این تلاش ها به دلیل بی اعتبار و غیرقانونی بودن اقدام آمریکا از سوی شورای امنیت با شکست مواجه گردید.

رایزن سیاسی نمایندگی دائم کشورمان اعلام کرد ایران در دفاع مشروع از ملت، حاکمیت، تمامیت ارضی و تامین منافع ملی ایران در برابر هرگونه تجاوز اعلام کرد لحظه ای درنگ نخواهد کرد.

« آزادی» همچنین در پاسخ به اظهارات نماینده عربستان بر لزوم همکاری کامل این کشور با آژانس بین المللی انرژی اتمی و شفاف سازی در مورد اهداف و ابعاد برنامه هسته ای این کشور تاکید و از مقامات این کشور خواست تا جنگ و خونریزی علیه مردم بی گناه یمن را متوقف کنند.

کنفرانس سه روزه خلع سلاح روز چهارشنبه در ژنو آغاز و جمعه به پایان می‌رسد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم