انجمن اماراتی ۲ میلیون امضاء علیه سازش جمع‌آوری کرد

جمعه 28 شهريور 1399
12:32
انجمن اماراتی ۲ میلیون امضاء علیه سازش جمع‌آوری کرد یک انجمن مردمی اماراتی در فضای مجازی از جمع آوری بیش از دو میلیون امضاء در مخالفت با جریان سازش با رژیم صهیونیستی خبر داد.

العالم - امارات

انجمن اماراتی «مقاومت علیه سازش» از جمع‌آوری بیش از دو میلیون امضاء از میان کاربران جهان عرب در مخالفت با سازش خبر داد.

به نوشته وبگاه عربی۲۱، این انجمن مردمی اماراتی در صفحه توئیتر خود نوشت که تا کنون بیش از دو میلیون امضاء در حمایت از مسأله فلسطین و رد «سازش لعنتی» جمع آوری کرده است.

در صفحه توئیتر این انجمن، تحت هشتگ «الشعوب_ضد_التطبیع» (مردم علیه سازش) دو سایت جداگانه یکی به انگلیسی و دیگر عربی برای جمع‌آوری الکترونیکی امضای مردم وجود دارد و همچنین نوشته شده است: «تا بگوییم که ملت‌ها علیه سازش هستند.»

این انجمن پس از اعلام ترامپ مبنی بر قصد امارات و اسرائیل برای عادی‌سازی روابط در ۱۳ آگوست از سوی تعدادی از دانشگاهیان و اهالی فرهنگ اماراتی مقیم خارج کشور تشکیل شد و هدف خود را افزایش آگاهی شهروندان اماراتی از خطرات همکاری متقابل با رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

از سوی دیگر از شامگاه پنجشنبه (روز گذشته) هشتگ «ادعم المقاومه» (از مقاومت حمایت کن) در توئیتر کلید خورد و با استقبال گسترده‌ای مواجه شد.

این هشتگ در راستای حمایت از مقاومت فلسطین و در رد و محکومیت شتاب کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط خود آغاز شد.

امارات و بحرین سه‌شنبه هفته جاری توافق عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را رسما در واشنگتن امضا کردند؛ توافقی که با خشم و محکومیت ملت و گروههای فلسطینی مواجه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد