ترکیه سفیر یونان را احضار کرد

شنبه 29 شهريور 1399
00:15
ترکیه سفیر یونان را احضار کرد دولت ترکیه، سفیر یونان را به دلیل «تیتر توهین‌آمیز» یکی از روزنامه‌های این کشور احضار کرد.

العالم-ترکیه

وزارت امور خارجه ترکیه جمعه‌شب اعلام کرد که سفیر یونان در آنکارا را به دلیل مطلب یکی از روزنامه‌های این کشور علیه ترکیه احضار و مراتب اعتراض خود را به وی ابلاغ کرده است.

به گزارش آناتولی به نقل از وزارت خارجه ترکیه، در یکی از جراید این کشور به «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور توهین و علیه او مطالبی نوشته شده است.

«مولود چاووش‌اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه در این ارتباط گفت که «متأسفانه امروز جمعه یکی از جراید یونان تیتری در نهایت حقارت و فرومایگی درباره رئیس جمهور اردوغان نوشته و ما در اعتراض به این تیتر، سفیر یونان را احضار کردیم و مخالفت شدید خود را به وی ابلاغ کردیم».

ترکیه طی ماه‌های اخیر فعالیت‌های خود از قبیل حفاری و عملیات اکتشاف نفت و گاز را در شرق دریای مدیترانه بیشتر کرده و همین مسئله واکنش همسایگان جنوبی و غربی این کشور به ویژه یونان را در پی داشته است.

یونان پیشتر از آلمان و فرانسه خواسته بود در تنش اخیر با ترکیه جانب آتن را بگیرند. اخیرا وزیر خارجه فرانسه گفته است که این احتمال دارد که شورای اتحادیه اروپا در جلسه آتی خود، تنش بین آنکارا و آتن را بررسی و حتی ترکیه را تحریم کنند.

رئیس جمهور ترکیه به توجه به این تهدیدها، ضمن درخواست اتخاذ موضع بی‌طرفانه از شورای اروپا درخصوص تنش‌های شرق دریای مدیترانه، گفته است که اظهارات تحریک‌آمیز در این باره، کمکی به حل مشکل نمی‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد