تأکید نخست‌وزیر مکلف لبنان بر تلاش برای به نتیجه رسیدن طرح فرانسه

دوشنبه 31 شهريور 1399
11:42
تأکید نخست‌وزیر مکلف لبنان بر تلاش برای به نتیجه رسیدن طرح فرانسه نخست‌وزیر مکلف لبنان در سخنان امروز خود به تلاش برای تشکیل هر چه زودتر دولت متشکل از افراد متخصص و موفقیت طرح ارائه شده از طرف فرانسه فراخواند.

العالم - لبنان

«مصطفی ادیب» نخست‌وزیر مکلف لبنان امروز (دوشنبه) اعلام کرد، دردهای کنونی مردم لبنان، همکاری تمامی طرف‌ها برای تسهیل تشکیل دولت با برنامه‌ای مشخص را می‌طلبد.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، ادیب افزود، برخی طرف‌ها پیش‌تر قول حمایت از این دولت را داده‌اند، دولتی متشکل از افراد متخصص که قادر به توقف فروپاشی و خارج کردن کشور از بحران باشد و اعتماد را به سازمان‌ها و شهروندان لبنانی بازگرداند.

وی ضمن اعلام اینکه برای تحقق این هدف از هیچ کمکی با همکاری «میشل عون» رئیس‌جمهور دریغ نخواهد کرد، ابراز امیدواری کرد: همه برای موفقیت طرح فرانسه (برای لبنان) بدون اتلاف وقت کار کنند، طرحی که مسیر نجات را در برابر لبنان می‌گشاید و تنش‌ها را متوقف می‌کند.

ادیب ضمن اعلام اینکه لبنان وقت اضافی برای هدر دادن وقت ندارد، افزود، هرگونه تأخیر بیشتر بر بحران کنونی و عمق آن می‌افزاید و مردم را به سمت فقر بیشتر و کشور را به سمت ناتوانی بیشتر سوق می‌دهد.

مصطفی ادیب سفیر لبنان در آلمان در دهم شهریور و با کسب نود رأی در رایزنی‌های پارلمانی میان احزاب سیاسی مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد


هشدار رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره عواقب اقدام نظامی جدید علیه ایران


هشدار ایتالیا درباره تهدیدهای سایبری؛ بانک فرانسوی هدف سارقان قرار گرفت


عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند


ایلان ماسک پس از شکست جمهوری‌خواهان، پیام‌های انتخاباتی خود را پاک کرد


فاکس‌نیوز: جی‌دی ونس با حامیان ناراضی ترامپ ائتلاف تشکیل می‌دهد


ترامپ: قصد برکناری وزیر جنگ را ندارم


شهادت 7 غیرنظامی یمنی در حمله هوایی عربستان سعودی