خبر فوری:

خطیب مسجدالاقصی: بر زبان آوردن سرود ملی اسرائیل حرام است

دوشنبه 31 شهريور 1399
16:57
خطیب مسجدالاقصی: بر زبان آوردن سرود ملی اسرائیل حرام است خطیب مسجدالأقصی و رئیس هیئت عالی اسلامی شهر قدس تأکید کرد که به زبان آوردن «سرود ملی اسرائیل» بر مسلمانان حرام است.

العالم- فلسطین اشغالی

شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجدالأقصی و رئیس هیئت عالی اسلامی شهر قدس در واکنش به اقدام اماراتی‌ها برای زمزمه کردن «سرود ملی اسرائیل» تأکید کرد که بر زبان آوردن این سرود برای مسلمانان حرام است.

صبری افزود که این سرود حاوی ابیاتی است که ادعا می‌کند صهیونیست‌ها مالک اراضی فلسطینی و شهر قدس و مسجدالأقصی به عنوان سومین مکان مقدس اسلامی هستند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، وی تصریح کرد اینکه برخی‌ها در امارات سرود رژیم صهیونیستی را بر زبان می‌آورند به دلیل «جهل» یا «صهیونیست‌زدگی» آن‌هاست.

صبری گفت که به زبان آوردن این سرود به معنای پذیرش ادعای اسرائیل مبنی بر صهیونیستی بودن سرزمین اسراء و معراج فلسطین است و شکی نیست کسانی که این سرود را بر زبان می‌آورند، گناهکار هستند چرا که اذعان می‌کنند که سرزمین اسراء و معراج متعلق به غیرمسلمانان است.

طی چند هفته اخیر به دنبال علنی شدن روابط امارات و رژیم صهیونیستی، فیلمی از یک شهروند اماراتی در حال نواختن آهنگ سرود رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی منتشر که با استقبال این رژیم مواجه شد و «اوفیر جندلمن» سخنگوی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از آن گفت که «این صحنه در گذشته خیالی بود اما اکنون چقدر زیباست».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم