«طوفان توهم» عربستان در یمن/رژیمهای عربی در خلیج فارس مشرک هستند

چهارشنبه 2 مهر 1399
14:36
«طوفان توهم» عربستان در یمن/رژیمهای عربی در خلیج فارس مشرک هستند دبیرکل یک حزب معارض سعودی از اقدامات عربستان و شورای همکاری خلیج فارس انتقاد کرد.

العالم - عربستان سعودی

«محمد المسعری» دبیرکل حزب التجدید الاسلامی که یک حزب معارض سعودی به شمار می رود با انتشار یک پست توئیتری نوشت: عربستان در واقع به مثابه یک پرتگاه بزرگ است.

وی با اشاره به نام عملیات ائتلاف سعودی در یمن (عاصفه الحزم به معنی طوفان قاطعیت) نوشت: این طوفان توهم، کشتار، ویرانی و آوارگی است.

المسعری اضافه کرد: نام این عملیات، طوفان شکست و انحطاط اخلاقی و انسانی است. رژیم های حاکم کشورهای عربی حوزه خلیج فارس رژیم های شرک و کفر هستند.

این معارض سعودی با اشاره به شورای همکاری خلیج فارس نوشت: این شورا، یک نهاد سرکوبگر است که برای همکاری بر سر گناه و تجاوز بنا شده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم