آمار کرونا در ایران | کرونا جان ۱۸۴ نفر دیگر را در ایران گرفت

چهارشنبه 2 مهر 1399
15:15
آمار کرونا در ایران | کرونا جان ۱۸۴ نفر دیگر را در ایران گرفت سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۱۸۴ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۲۴ هزار و ۸۴۰ نفر رسید، ۲۴ استان کشور در وضعیت قرمز هستند.

العالم - ایران / علمی

سیما سادات لاری روز چهارشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (دوم مهر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۶۰۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و هزار و ۵۹۴ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۳۲ هزار و ۷۹۸ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۶۵ هزار و ۸۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۹۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون سه میلیون و ۸۲۸ هزار و ۳۳۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری افزود: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی با اشاره به وضعیت کرونا در استان اصفهان گفت: در این استان در اسفند ۹۸ شاهد خیر بسیار شدید اپیدمی کرونا بودیم. از فروردین تا هفته اول خرداد کاهش تدریجی موارد ابتلا و بستری کرونا را در این استان شاهد بودیم اما از نیمه دوم خرداد نمودار موارد ابتلا و بستری کرونا در این استان دوباره صعودی شد و این روند همچنان ادامه دارد.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: هم اکنون شهرهای اصفهان، برخوار، چادگان، خمینی شهر، خوانسار، سمیرم، فریدون شهر، لنجان و فلاورجان در این استان در وضعیت قرمز و شهرهای کاشان، شاهین دژ، شهرضا، میمه و تیران در وضعیت هشدار کرونا قرار دارند.

وی گفت: هم اکنون ۱۲۷۸ بیمار در بیمارستانهای استان اصفهان به علت ابتلا به کووید۱۹ بستری هستند و ۲۱۶ نفر نیز به علت شرایط بالینی نامناسب در بخش مراقبت های و یژه هستند، متوسط سن مبتلایان به کرونا در این استان ۵۷ سال است و ظرفیت تختهای بیمارستانی و مراکز درمانی این استان به مرور در حال تکمیل است و نیازمند استفاده از ظرفیت بیمارستانهای خصوصی، خیریه و غیر دولتی هستیم.

لاری افزود: بیشترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان اصفهان در مراکز پلیس به اضافه ۱۰ و کمترین میزان در پاساژهاست. به علت افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ از روز شنبه ۵ مهر اعمال جراحی غیر اورژانسی در این استان ممنوع می شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است