الهلال از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد/ پاختاکور حریف استقلال در یک هشتم نهایی شد

پنج‌شنبه 3 مهر 1399
08:25
الهلال از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد/ پاختاکور حریف استقلال در یک هشتم نهایی شد تیم فوتبال الهلال عربستان مدافع عنوان قهرمانی از لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ کنار گذاشته شد.

العالم ـ آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: تیم الهلال عربستان به علت نرسیدن به حد نصاب بازیکنان در دیدار دیشب (چهارشنبه) مقابل شباب الاهلی امارات به دلیل ابتلای اکثر بازیکنانش به ویروس کرونا، از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد.

بنابر اعلام کمیته برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، تیم‌های پاختاکور ازبکستان و شباب الاهلی امارات به عنوان دو تیم از گروه B لیگ قهرمانان به مرحله یک هشتم نهایی صعود کردند و تمام نتایج الهلال در مرحله گروهی حذف خواهد شد.

پیش از این الهلال با ۱۱ امتیاز صعودش از گروه B قطعی شده بود، اما با این تصمیم و حذف نماینده سعودی حریف شنبه شب استقلال در مرحله بعد (مرحله حذفی) تیم پاختاکور ازبکستان است.

دیدار روز شنبه (۵ مهر) استقلال ایران و پاختاکور ساعت ۲۱:۱۵ به وقت تهران برگزار خواهد شد.
تیم پاختاکور حتی در صورت شکست مقابل شهر خودروی ایران و ۷ امتیازی ماندن، با توجه به پیروزی در بازی رو در رو مقابل شباب‌الاهلی امارات می توانست به عنوان تیم نخست راهی مرحله بعدی ‌شود. اما پاختاکور در بازی دیشب به برتری یک بر صفر در مقابل شهرخودرو دست یافت.

0% ...

آخرین اخبار

خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان