الکاظمی دستور بازداشت یگان امنیتی مسئول امنیت منطقه مبدأ پرتاب راکت در بغداد را صادر کرد

دوشنبه 7 مهر 1399
21:42
الکاظمی دستور بازداشت یگان امنیتی مسئول امنیت منطقه مبدأ پرتاب راکت در بغداد را صادر کرد در حالی که فرماندهی عملیات مشترک از دستگیری یگان امنیتی مسئول تامین امنیت منطقه‌ای خبر می‌دهد که از آنجا راکت به سمت فرودگاه بغداد شلیک شده بود، یک پایگاه خبری عراقی هر گونه دست داشتن مقاومت در این حمله را رد و بر دخالت آمریکا در آن تاکید کرد.

العالم - عراق

«مصطفی الکاظمی» فرمانده کل نیروهای مسلح عراق به دنبال حمله راکتی مشکوک عصر امروز به نزدیک فرودگاه بغداد که به کشته شدن چند غیرنظامی منجر شد، دستور بازداشت یگان امنیتی مسئول تامین امنیت منطقه پرتاب موشک را صادر کرد.

فرماندهی عملیات مشترک در بیانیه‌ای خبری اعلام کرد: در شرایطی که دولت و نیروهای امنیتی عراق همه تلاش خود را برای حفظ منافع شهروندان و حفاظت از آنها و اعمال قانون و حمایت از ثبات به کار بسته‌اند، باندهای تروریستی و بی ضابطه، دست از رفتارهای وحشیانه و ارتکاب جرایم در حق شهروندان برنمی‌دارند تا فضایی از هرج و مرج و ارعاب برای مردم درست کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: این باندها عصر امروز دست به یک جنایت بزدلانه در منطقه البوشعبان الرضوانیه در بغداد زدند و با ودو فروند موشک کاتیوشا منزل یک خانواده بی گناه را هدف گرفته و آن را کاملا تخریب کرده و موجب مرگ پنج نفر، سه کودک و دو زن و جراحت دو کودک شدند؛ اما مکانی که از آنجا موشک پرتاب شده بود شناسایی شد که منطقه حی الجهاد بود.

فرماندهی عملیات مشترک تاکید کرد که الکاظمی دستور داد یگان امنیتی مسئول تامین امنیت منطقه مذکور و همه طرف‌های امنیتی ذیربط بازداشت شده تا از مسئولیت امنیتی خود برکنار شده و به دلیل کوتاهی در انجام وظیفه شان مجازات شوند. همچنین نخست وزیر عراق دستور داده است که تحقیقات فوری درباره این حادثه انجام شده تا عاملان ارتکاب چنین جرایمی صرف نظر از گرایش ها و ارتباط هایشان تحت پیگرد قرار گرفته و به اشد مجازات برسند.

در همین حال پایگاه خبری «صابرین نیوز» اعلام کرد که گروه‌های مقاومت عراق هر گونه ارتباط خود با حمله راکتی به نزدیکی فرودگاه بغداد را رد کردند تا معلوم شود که این عملیات در چارچوب رفتارهای جاسوسی آمریکایی است که به دنبال برهم زدن محاسبات و مخدوش کردن محبوبیت مقاومت است.

صابرین نیوز به اطلاعیه صبح امروز سفارت آمریکا در بغداد اشاره کرد که در آن گفته شده طی دو روز پیش رو به دلیل اقدام سفارت آمریکا در آزمایش سامانه ضد موشک کاتیوشا صدای آژیرهای خطر یا پرتاب راکت یا هر صدای آزار دهنده برای همسایگان سفارت شنیده می‌شود که سفارت آمریکا بابت این قضیه از شهروندان عراقی عذرخواهی می‌کند.

صابرین نیوز گفت که با این حساب موشک کاتیوشا از سوی سفارت شرارت آمریکا شلیک شده بوده است تا معلوم شود که سامانه ضد موشکی آنها عمل می‌کند یا خیر.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع: استانداردسازی، پیشران ارتقای کیفیت و اقتدار دفاعی کشور است


رویترز: سه طبقه از شرکت آرامکو آسیب دیده است


برنامه "عالمـْــــــکم": از ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان تا "تونل آزادی"


نشان زرین مهمدی در لاس‌وگاس؛ یک طلا و ۲ برنز فرنگی‌کاران در پنج وزن نخست


سپاه تصاویر انفجار و آتش‌سوزی کشتی کانتینری متخلف در تنگه هرمز را منتشر کرد+فیلم


جنین در محاصره دروازه‌های آهنین؛ انزوای فزاینده روستاها و شهرک‌های فلسطینی+فیلم


غرق شدن کشتی کانتینر بر متخلف در جنوب تنگه هرمز


ارتش یمن: آرامکو و فرودگاه ریاض را با موشک و پهپاد هدف قراردادیم+ فیلم


جزئیات حمله پهپادی به یک شناور صیادی در سیریک/ سه نفر زخمی شدند


گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم