لغو پرواز خطوط هوایی اوکراین، روسیه وفلای دبی به ارمنستان و آذربایجان

دوشنبه 7 مهر 1399
22:55
لغو پرواز خطوط هوایی اوکراین، روسیه وفلای دبی به ارمنستان و آذربایجان خطوط هوایی «فلای دبی»، «ایرفلوت» و «اوکراین» از لغو پروازهای خود به آذربایجان و ارمنستان به دلیل شرایط حاد حاکم بر این دو کشور خبر دادند.

العالم - آسیا

به دنبال تشدید تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در دو روز گذشته چند خطوط هوایی بین‌المللی از قطع پروازهای خود به مقصد این دو کشور خبر دادند.

شرکت‌های «فلای دبی امارات» و «ایر فلوت روسیه» روز دوشنبه اعلام کردند باتوجه به اعلام وضعیت حاد در آذربایجان، پرواز خود به مقصد «باکو» پایتخت این کشور را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

خطوط هوایی اوکراین نیز اعلام کرده که پروازهای خود را به ارمنستان و آذربایجان لغو کرده و از پرواز در حریم هوایی کشورهای دیگر نیز به دلیل درگیری اجتناب می ورزد.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

دو روز پیش از آغاز درگیری‌ها، سفارت آمریکا در باکو و ایروان از شهروندان آمریکایی خواسته بود وارد منطقه مورد مناقشه نشوند.

آخرین اخبار از درگیریهای بین این دو کشور همسایه از تداوم گلوله باران و ادعای برتری یک طرف بر طرف دیگر حکایت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد