گروگانگیری در اورگن| چند نفر کشته شدند

سه شنبه 8 مهر 1399
09:25
گروگانگیری در اورگن| چند نفر کشته شدند در یک حادثه گروگانگیری و تیراندازی در شهر «سیلم» در غرب ایالت اورگن آمریکا چندین نفر از جمله فرد مظنون به گروگانگیری کشته شدند.

العالم - آمریکا

بنابر اعلام پلیس آمریکا، در حادثه گروگانگیری در شهر «سیلم» در غرب ایالت اورگن، چندین نفر بر اثر تیراندازی جان باختند.

به گفته اداره کلانتری شهرستان «ماریون»، نیروهای پلیس ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه عصر به وقت محلی به یک خانه که در آنجا حادثه گروگانگیری گزارش شده بود، فراخوانده شدند که یک نفر به مذاکره با فرد مظنون در داخل خانه پرداخت.

به گزارش شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، در ادامه، تیراندازی رخ داد که در نتیجه آن چندین نفر از جمله فرد مظنون کشته شدند. کلانتری این منطقه اعلام کرد هیچ افسر پلیسی در این حادثه آسیب ندیده و خطر رفع شده است.

بنابر گزارش‌ها، اداره کلانتری از ارائه جزئیات درباره تعداد کشته‌شدگان، کسی که آن‌ها را کشته یا عوامل منجر به این مرگ‌ها خودداری کرد. این اداره تنها اعلام کرد پلیس ایالت اورگن در محل حضور دارد و در حال انجام تحقیقات است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»