گروگانگیری در اورگن| چند نفر کشته شدند

سه شنبه 8 مهر 1399
09:25
گروگانگیری در اورگن| چند نفر کشته شدند در یک حادثه گروگانگیری و تیراندازی در شهر «سیلم» در غرب ایالت اورگن آمریکا چندین نفر از جمله فرد مظنون به گروگانگیری کشته شدند.

العالم - آمریکا

بنابر اعلام پلیس آمریکا، در حادثه گروگانگیری در شهر «سیلم» در غرب ایالت اورگن، چندین نفر بر اثر تیراندازی جان باختند.

به گفته اداره کلانتری شهرستان «ماریون»، نیروهای پلیس ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه عصر به وقت محلی به یک خانه که در آنجا حادثه گروگانگیری گزارش شده بود، فراخوانده شدند که یک نفر به مذاکره با فرد مظنون در داخل خانه پرداخت.

به گزارش شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، در ادامه، تیراندازی رخ داد که در نتیجه آن چندین نفر از جمله فرد مظنون کشته شدند. کلانتری این منطقه اعلام کرد هیچ افسر پلیسی در این حادثه آسیب ندیده و خطر رفع شده است.

بنابر گزارش‌ها، اداره کلانتری از ارائه جزئیات درباره تعداد کشته‌شدگان، کسی که آن‌ها را کشته یا عوامل منجر به این مرگ‌ها خودداری کرد. این اداره تنها اعلام کرد پلیس ایالت اورگن در محل حضور دارد و در حال انجام تحقیقات است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه