حمله گسترده ائتلاف سعودی به الحدیده در غرب یمن، علی‌رغم آتش‌بس

سه شنبه 8 مهر 1399
15:20
حمله گسترده ائتلاف سعودی به الحدیده در غرب یمن، علی‌رغم آتش‌بس
عناصر وابسته به ائتلاف سعودی با نقض آشکار توافق آتش بس در استان الحدیده، از شرق و جنوب به منطقه «الدریهمی» حمله کردند.

العالم _ یمن

منطقه «الدریهمی» در استان الحدیده، امروز (سه شنبه) شاهد درگیری‌های به مراتب شدیدتری از دفعات گذشته بود و عناصر وابسته به ائتلاف سعودی به طور واضح دست به نقض آتش‌بس و انجام عملیات وسیع زدند.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله، شبه‌نظامیان ائتلاف سعودی از جنوب و شرق منطقه الدریهمی، حرکت کردند و همزمان توپخانه سنگین آن‌ها نیز مناطق مسکونی را گلوله باران کردند که در نتیجه تعدادی از خانه‌های غیرنظامیان آتش گرفت.

پس از این حمله، نیروهای ارتش و کمیته‌های مرکزی نیز به مقابله برخاسته و توانستند جلوی حرکت شبه‌نظامیان را بگیرند.

در همین ارتباط مرکز رصد موارد نقض آتش‌بس در استان الحدیده (وابسته به ارتش یمن) اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ائتلاف سعودی ۲۶۳ بار دست به نقض آتش‌بس زده و همزمان در منطقه «الدریهمی» و «الجبلیه» استحکامات دفاعی خود را افزایش داده است.

این مرکز همچنین از پرواز پهپادهای جاسوسی و تهاجمی بر فراز مناطق «کیلو۱۶»، «المنظر»، «التحیتا»، «حیس»، «الفاره» و «الجبلیه» و شهر الحدیده خبر داد.

۱۳ سپتامبر ۲۰۱۸ هیأت دولت صنعاء و هیأت دولت منصورهادی برای اولین بار توانستند در استکهلم سوئد، بر سر آتش‌بس در استان الحدیده و جابه‌جایی نیروها به توافق برسند، توافقی که امیدها را برای پیشرفت در باقی مسائل را زنده کرد، اما کارشکنی‌های ائتلاف سعودی تا کنون مانع از تحقق این امر شده است. منطقه الدریهمی در جنوب استان الحدیده، به طور روزانه هدف حملات شبه نظامیان قرار می‌گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی شاهزاده حسن اردن


پژوهشگاه رویان در مسیر نوآوری؛ از سلول‌های بنیادی تا ورود هوش مصنوعی به زیست‌پزشکی


کرانه باختری انبار باروت است؛ تشدید گسترده تنش‌ها از سوی رژیم صهیونیستی و افزایش حملات +فیلم


عطر سنگک در تاریخ ماندگار شد


خبرنگار العالم: افزایش تنش ها در کرانه باختری و شهادت دو فلسطینی در المغیر


واکنش صریح کرملین به واشنگتن؛ روسیه به حمایت از ایران ادامه می‌دهد


روایت هنرمندانه کمال شرف از فاجعه سیریک؛ وقتی انیمه زبان فریاد می‌شود


جنبش النجباء: پس از ۳۰ سپتامبر هیچ سرباز اشغالگری، از عراق زنده بیرون نخواهد رفت


عملیات کوبنده ارتش علیه پایگاه‌های کلیدی آمریکا در کویت و امارات


فرمانده نزاجا: حضور قاطع ارتش در هر نقطه‌ای که منافع ملی ایجاب کند