رجزخوانی جدید نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل

سه شنبه 8 مهر 1399
20:58
رجزخوانی جدید نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به علت فساد در داخل سرزمین‌های اشغالی شرایط متزلزلی دارد، بار دیگر از فرصت مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای رجز خوانی علیه جبهه مقاومت استفاده کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

بنیامین نتانیاهو روز سه‌شنبه در آخرین روز نشست عالی رتبه هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد همچنین از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از برجام تقدیر کرد.

نتانیاهو گفت: « ما همه باید در برابر ایران بایستیم و رئیس‌جمهور ترامپ بابت اینکه این کار را انجام داده شایسته تحسین است.»

وی افزود: «قبل از هر چیز از رئیس‌جمهور ترامپ بابت خروج از توافق معیوب هسته‌‌ای با ایران قدردانی می‌کنم. سال ۲۰۱۵ من هنگام مخالفت با این توافق هسته‌ای شرم‌آور در میان سران دنیا تنها بودم. مخالف این توافق بودم، چون نه تنها مسیرهای رسیدن ایران به بمب را نمی‌بست، بلکه مسیر را برای آن هموار می‌کرد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه برای چندمین بار طی دهه گذشته ادعا کرد ایران ظرف «چند ماه آینده» اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت بمب را در اختیار خواهد داشت.

او مدعی شد: «اکنون ایران حتی آن محدودیت‌های موقت [در برجام] را هم نقض کرده است. به خاطر این تخلفات، ایران، ظرف چند ماه اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت دو بمب هسته‌ای را خواهد داشت. ضمن آنکه، ایران در حال کار بر روی نسل جدیدی از سانتریفیوژ به نام IR-9 بوده که ظرفیت غنی‌سازی این کشور را ۵۰ برابر می‌کند.»

نتانیاهو در ادامه به ادعای آمریکا برای فعال کردن تحریم‌ها علیه ایران پرداخت و گفت: «در حالی که شورای امنیت [در خصوص ایران] دچار اختلاف است ما در منطقه، متحدیم. کشورهای عربی و اسرائیل هر دو خواستار اقدام سرسختانه علیه ایران هستند. وقتی که اعراب و اسرائیلی‌ها بر سر این توافق دارند بقیه هم باید توجه نشان دهند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنانش با نشان دادن برخی تصاویر مدعی شد که حزب‌الله صاحب یک کارخانه موشکی در لبنان است که ممکن است منفجر شود.

او از ساکنان مناطق اطراف کارخانه مورد ادعای خود خواست به این موضوع اعتراض کنند. وی گفت: «ایران و حزب‌الله عمداً شما و خانواده‌هایتان را در معرض خطر جدی قرار داده‌اند.کاری که شما باید انجام دهید این است که روشن کنید آنچه آنها انجام داده‌اند پذیرفتنی نیست. باید به آنها بگوئید این زرادخانه‌ها را متلاشی کنید.»

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو