دمشق: پرونده تسلیحات شیمیایی سوریه باید مختومه شود

چهارشنبه 9 مهر 1399
00:15
دمشق: پرونده تسلیحات شیمیایی سوریه باید مختومه شود

نماینده سوریه در سازمان ملل تاکید کرد که این کشور به تمامی تعهدات خود در زمینه توافق منع سلاح‌های شیمیایی عمل کرده و پرونده دمشق در این زمینه باید مختومه اعلام شود.

العالم - سوریه

«بشار الجعفری» نماینده سوریه در سازمان ملل روز سه‌شنبه تاکید کرد که پرونده سوریه در زمینه مواد شیمیایی باید به طور کامل بسته شود چون این کشور به طور کامل به تعهدات خود در زمینه توافق منع سلاح‌های شیمیایی عمل کرده و به طور کامل ذخایر خود در این زمینه را از سال ۲۰۱۴ نابود کرده است.

وی که در نشست غیر رسمی شورای امنیت سازمان ملل و به دعوت روسیه و چین درباره پرونده شیمیایی سوریه صحبت می‌کرد، گفت که نمایندگان برخی کشورهای غربی در شورای امنیت به طور متعمدانه در تلاش برای خدشه وارد کردن به حقایق و نشر دروغ درباره پرونده شیمیایی سوریه هستند.

الجعفری تاکید کرد که سوریه با سازمان ملل و سازمان منع سلاح‌های شیمیایی برای رها شدن از سلاح‌های شیمیایی خود و حل و فصل موضوعات باقی مانده و دستاویز قرار نگرفتن این پرونده همکاری داشته است.

وی تاکید کرد که سوریه به تعهدات خود بر اساس پیوستن این کشوربه توافق منع سلاح‌های شیمیایی در سال ۲۰۱۳ عمل کرده و تمامی ذخایر سلاح شیمیایی خود را از ژوئن ۲۰۱۴ نابود کرده و این موضوعی است که مقام مسئول سازمان ملل آن را تایید و تاکید کرده که سوریه به تمامی تعهدات خود عمل کرده و به طور کامل ذخایر تسلیحات شیمیایی خود را نابود کرده است.

نماینده سوریه در سازمان ملل گفت که دمشق از سال ۲۰۱۴ هیچگونه برنامه مواد شیمیایی یا تسلیحات شیمیایی نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»