کشته شدن ۱۰ نظامی نیجریه‌ای در حمله «بوکوحرام»

پنج‌شنبه 10 مهر 1399
19:40
کشته شدن ۱۰ نظامی نیجریه‌ای در حمله «بوکوحرام» رسانه‌های نیجریه از کشته شدن ۱۰ نظامی این کشور در حمله گروه تروریستی «بوکوحرام» در شمال شرقی این کشور خبر دادند.

العالم - آفریقا

یک منبع نظامی در ارتش نیجریه گفت عناصر بوکوحرام به یک خودروی نظامی در شمال شرقی این کشور حمله کردند.

این منبع افزود که این حمله در منطقه «مارتی» از توابع ایالت «بورنو» در شمال شرقی نیجریه رخ داد.

طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، عناصر بوکوحرام یک خودروی نظامی را که در حال انجام مأموریت «امداد لجستیک» بوده، هدف قرار دادند.

به گفته منبع نظامی در ارتش نیجریه، در این حمله ۱۰ نظامی ارتش کشته و هشت نفر نیز زخمی شدند و علاوه بر آن خودروی نظامی نیز آتش گرفته است.

از سال ۲۰۰۹ در عملیات‌های تروریستی بوکوحرام در نیجریه بیش از ۲۰ هزار نفر کشته و میلیون‌ها نفر نیز آواره شدند. این گروه همچنین از سال ۲۰۱۵ حملاتی را به کشورهای مجاور مثل کامرون، چاد و نیجر انجام داده است.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم