واکنش اردوغان به بیانیه مشترک سران گروه مینسک درباره تحولات قره‌باغ

پنج‌شنبه 10 مهر 1399
22:13
واکنش اردوغان به بیانیه مشترک سران گروه مینسک درباره تحولات قره‌باغ رئیس‌جمهور ترکیه در واکنش به بیانیه مشترک سران گروه مینسک (فرانسه، روسیه، آمریکا) درباره درگیری‌های اخیر ارمنستان و جمهوری آذربایجان در منطقه قره‌باغ اعلام کرد که اساساً با دخالت این سه کشور در بحران قره‌باغ مخالف است.

العالم- ترکیه

به گزارش شبکه خبری یورونیوز، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه روز پنج‌شنبه در واکنش به بیانیه‌ مشترک سران گروه مینسک (فرانسه، روسیه و آمریکا) درباره تحولات قره‌باغ، صراحتاً مخالفت خود را با دخالت کشورهای مذکور در بحران قره‌باغ ابراز داشت.

رجب طیب اردوغان ساعاتی پس از انتشار بیانیه گروه مینسک درباره تحولات اخیر منطقه قره‌باغ، طی سخنرانی خود در پارلمان ترکیه تصریح کرد: «فرانسه، روسیه و آمریکا به مدت 30 سال چشمشان را به روی این مشکل بستند و اکنون دیگر پذیرفتنی نیست که آنها از آتش‌بس حرف بزنند.»

وی افزود: «از نظر ما برقراری هرگونه آتش‌بسی در منطقه منوط به عقب‌نشینی اشغالگران [نیروهای ارمنی که ترکیه آنها را اشغالگر می‌خواند] از قره‌باغ است.»

ساعاتی پیش ولادیمیر پوتین، دونالد ترامپ و امانوئل ماکرون رؤسای جمهور روسیه، آمریکا و فرانسه با انتشار بیانیه مشترکی خواستار توقف فوری درگیری ها در قره باغ شدند.

در این بیانیه مشترک تأکید شده: «رؤسای جمهور روسیه، آمریکا و فرانسه به عنوان رؤسای مشترک گروه مینسک، سازمان امنیت و همکاری اروپا تشدید خشونت ها در خط تماس منطقه مورد مناقشه "قره باغ کوهستانی" را قاطعانه محکوم می کنند.»

در ادامه این بیانیه سران سه کشور روسیه، آمریکا و فرانسه، تشدید تنش ها در منطقه قره باغ را به شدت محکوم کرده و از رهبران ارمنستان و آذربایجان خواستند که بلافاصله و بدون هیچ گونه شرطی مذاکرات را از سر بگیرند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا