روسیه: سازوکار «اسنپ ‌بک» علیه ایران فعال نشده است

جمعه 11 مهر 1399
11:26
روسیه: سازوکار «اسنپ ‌بک» علیه ایران فعال نشده است
نماینده روسیه در سازمان ملل که کشورش ریاست دوره‌ای شورای امنیت را در ماه اکتبر (ماه جاری) برعهده دارد، اعلام کرد سازوکار «اسنپ‌بک» علیه ایران برخلاف ادعای آمریکا فعال نشده است.

العالم _ اروپا

«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل که کشورش ریاست دوره‌ای شورای امنیت را در ماه اکتبر (ماه جاری) برعهده دارد، اعلام کرد سازوکار اسنپ‌بک علیه ایران برخلاف ادعای آمریکا فعال نشده است.

به گزارش خبرگزاری «شینهوا»، وی در این خصوص به خبرنگاران گفت: در ارتباط با اسنپ‌بک فکر می‌کنم همه چیز واضح است. اسنپ‌بک (بازگشت تحریم‌های سازمان ملل) اتفاق نیفتاده است.

نماینده روسیه افزود: شورای امنیت در این خصوص به صراحت صحبت کرد. تقریباً همه اعضای شورا در ماه اوت نامه‌هایی برای رئیس شورای امنیت ارسال کردند و در آن گفتند موضعشان با ایالات متحده یکی نیست و معتقدند قطعنامه ۲۲۳۱ که توافق هسته‌ای ایران را تایید می‌کند، دست‌نخورده باقی می‌ماند.

نبنزیا در ادامه گفت: موضع اعضای شورا در ادامه دوره ریاست اندونزی بر شورای امنیت تا پایان اوت تایید شد و بعد ریاست نیجریه (بر شورای امنیت هم) آن را تایید کرد. همان کشورها مجدداً موضع خود را تایید کردند و نامه‌هایی را به رئیس شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل فرستادند و اعلام کردند از نظر آن‌ها اسنپ‌بک آرزوی ایالات متحده است.

وی تاکید کرد: بنابراین ما در وضعیتی هستیم که خبری از اسنپ‌بک (بازگشت سریع تحریم‌ها) نیست و قطعنامه ۲۲۳۱ به طور کامل در حال اجراست. می‌دانم که خود آمریکا هم این را می‌داند و آن‌ها از این وضعیت برای ادامه تحریم‌های یکجانبه خود علیه ایران و ادامه فشار حداکثری علیه این کشور استفاده می‌کنند.

وزارت خارجه آمریکا بامداد یکشنبه (۳۰ شهریور ماه) ادعا کرد تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران، از جمله محدودیت تسلیحاتی احیا شدند. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای ادعا کرد: «امروز، آمریکا از بازگشت عملاَ تمام تحریم‌های سازمان ملل بر ایران که پیشتر لغو شده بودند، استقبال می‌کند.»

این ادعای آمریکا مبنی بر اجرایی شدن مکانیسم موسوم به «اسنپ‌بک» و بازگشت تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران با واکنش مقام‌های مختلف جهانی مواجه و از سوی آن‌ها رد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو