تجویز یک داروی آزمایشی برای ترامپ

شنبه 12 مهر 1399
08:19
تجویز یک داروی آزمایشی برای ترامپ پزشکان برای مقابله با بیماری کووید-19 که دونالد ترامپ به آن مبتلا شده است از یک داروی آزمایشی استفاده می‌کنند.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، پزشکان برای جلوگیری از تشدید کووید-19 در دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از یک آنتی‌بادی آزمایشی و جدید استفاده می‌کنند که گفته می‌شود روشی نوین برای مقابله با تشدید علائم مرتبط با این بیماری به شمار می‌رود.

شرکت تولیدکننده این دارو، Regeneron Pharmaceuticals, اعلام کرد با اعطای یک دوز از این دارو به دونالد ترامپ به توصیه پزشک او و بر مبنای قوانین ناظر بر تجویز داروهای آزمایشی موافقت کرده است.

این دارو مراحل پایانی آزمایش را پشت سر می‌گذارد و درباره ایمنی و تأثیر آن اطلاعی در دست نیست.

این دارو روز جمعه و پیش از اعزام ترامپ به بیمارستان به او داده شد. گفته می‌شود ترامپ تا این لحظه نشانه‌های خفیف ابتلا به بیماری کووید-19 از جمله خستگی را بروز داده است.

0% ...

آخرین اخبار

درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت


ویدئو گرافیک/ عصر «سقوط انتحاری اروپا»


سفارت پاکستان در تهران شایعات در مورد حمله به سفیر این کشور را تکذیب کرد


رئیس جمهور: باید حقوق کارکنان را به‌گونه‌ای افزایش دهم که بتوانند آبرومندانه زندگی کنند