دیدار سفیر فرانسه در بیروت با نماینده حزب‌الله

شنبه 12 مهر 1399
22:57
دیدار سفیر فرانسه در بیروت با نماینده حزب‌الله منابع لبنانی دیدار سفیر فرانسه در لبنان با مسئول روابط بین‌المللی حزب‌الله را دوستانه و صریح دانستند.

العالم - لبنان

منابع خبری لبنان از دیدار سفیر فرانسه در بیروت با مسئول روابط بین‌الملل حزب‌الله خبر داد.

این شبکه به نقل از منابع خود شامگاه شنبه گزارش داد که دیدار بین آن دو «دوستانه» و «صریح» بوده است. به گفته این منابع، مسئول حزب‌الله در این دیدار بر موضع این حزب مبنی بر احترام به ابتکار عمل فرانسه در لبنان تأکید کرده است.

سفیر فرانسه در بیروت طی این دیدار به مسئول حزب‌الله گفته است که سخنان سید حسن نصرالله را که در مورد ابتکار عمل فرانسه و نحوه اجرای آن بیان شده بود، درک می‌کند.

به دنبال انصراف «مصطفی ادیب»، نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه جدید در لبنان از مأموریت محوله، «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، ضمن ابراز تأسف از عدم همراهی سیاستمداران لبنان در تشکیل دولت جدید، اتهام‌هایی علیه حزب‌الله مطرح کرد که سید حسن نصرالله هفته گذشته طی سخنرانی خود، آن‌ها را پاسخ گفت و رد کرد .

رئیس جمهور فرانسه که بعد از انفجار مهیب بیروت دو بار به لبنان سفر کرده و سیاستمداران و دولتمردان لبنانی برای تشکیل دولت جدید تحت فشار قرار داده، هفته گذشته بعد از انصراف ادیب، دوباره یک فرصت ۱۵ روزه به لبنانی‌ها داده تا بر سر تشکیل دولت جدید به توافق برسند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است