العالم ـ آمریکا
نتیجه بررسی های پزشکان در خصوص این اتفاق که قبل از تیرماه امسال صورت گرفته، روز پنجشنبه (10 مهر ماه 1399) در ماهنامه انجمن پزشکی آمریکا (JAMA Otolaryngology–Head & Neck Surgery) منتشر شده است. بنابر اعلام این پزشکان، آزمایش ابتلا به ویروس جدید کرونا یک زن آمریکایی را در معرض عفونت مغزی قرار داده است.
به گفته پزشکان ممکن است تست ابتلا به کرونا برای این فرد به درستی انجام نشده باشد. نتیجه تحقیق دانشمندان نشان می دهد لایه محافظ مغز این زن آمریکایی که بین ۴۰ تا ۵۰ سال دارد در جریان انجام آزمایش ابتلا به ویروس جدید کرونا پاره شده است.
محققان تاکید کرده اند که خطر انجام آزمایش های ابتلا به کرونا از راه بینی بسیار کم است. به گفته آنها حادثه ای که برای این زن آمریکایی روی داده است احتمالا «بسیار نادر» محسوب می شود. با این حال پزشکان بر لزوم رعایت دستورالعمل های انجام آزمایش از راه بینی تاکید می کنند.
به گفته جرت والش، یکی از محققانی که حادثه روی داده برای این بیمار را بررسی کرده است، کسانی که از بیماری های سینوس رنج می برند یا جراحی بخش تحتانی جمجه انجام داده اند باید درخواست کنند تا آزمایش ابتلا به کرونا برای آنها از راه دهان انجام شود.
جرت والش که در دانشگاه ایالت آیووا تدریس می کند، افزود: زنی که لایه محافظ مغزش در جریان تست کرونا آسیب دید پس از انجام آزمایش متوجه شد که از سوراخ یکی از بینی هایش مایع روشنی خارج می شود. به گفته پزشکان مایع خارج شده از بینی این زن مایع نخاعی-مغزی بود.
به گزارش یورونیوز، این بیمار پس از آن به سردرد، استفراغ، گرفتگی گردن و حساسیت به نور دچار شد. پزشکان در نهایت در ماه ژوئیه (تیر/مرداد) مجبور به جراحی این زن آمریکایی شدند تا آسیب وارده را ترمیم کنند.
بنا بر اعلام پزشکان، این بیمار آمریکایی اکنون کاملا بهبود یافته است. با این حال حادثه روی داده می توانست با ورود یک باکتری به بینی این زن منجر به عفونت مغزی شود.