وام قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومانی روستایی از هفته آینده پرداخت می شود

دوشنبه 14 مهر 1399
14:12
وام قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومانی روستایی از هفته آینده پرداخت می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با تاکید بر این که یکی از دغدغه‌های اصلی ما بحث اشتغال و اقتصاد روستاها است از پرداخت وام قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومانی اشتغال روستایی از هفته آینده خبر داد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، درباره پرداخت وام قرض الحسنه به کسب و کارهای کوچک روستایی گفت: امسال براساس تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اختیار روستاییان قرار می‌گیرد. در حال حاضر سقف تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ میلیون تومان بوده است اما با مصوبه اخیرا شورای پول و اعتبار این سقف به ۳۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: این تسهیلات در قالب کارگشایی و رفع مشکلات روستاییان و همچنین اشتغال‌ها و کسب و کارهای کوچک تعلق می‌گیرد. این اعتبارات تخصیص پیدا کرده و به استانها ابلاغ شده است که از طریق ۵ بانک کشاورزی، ملی، صادرات، ملت و رفاه از هفته آینده پرداخت می شود.

امید گفت: این تسهیلات برای سال اول است که تخصیص پیدا کرده است اگر بدرستی بتوانیم این اعتبارات را راهبری کنیم انتظار داریم که در سالهای آینده هم این اعتبارات افزایش پیدا کند و در اختیار روستاییان قرار بگیرد.

وی ادامه داد: این وام ها صرفا به روستاییان پرداخت می شود. افرادی که نیازمند هستند ولی تحت نهادهای حمایتی نیستند. افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند از وام‌های کارگشایی می‌توانند استفاده کنند اما خیلی نیازمندان هستند تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند بنابراین این وام پیش بینی شده که در اختیار سایر افراد روستایی قرار بگیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: ملاک تشخیص به دهیاری‌ها سپرده شده است که افراد را شناسایی کنند و بعد به فرمانداری‌ها معرفی شوند و از آن طریق به مدیران کل روستایی ما در استانداری‌ها معرفی ‌شوند و از آن جا به بانک‌های عامل معرفی می شوند.

وی افزود: بحث ضمانت آن ساده گرفته شده و حداکثر یک ضامن بیشتر پیش بینی نشده است تسهیلات به صورت قرض الحسنه است یعنی ۴ درصد است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم