سرایا القدس: دشمن صهیونیست را غافلگیر خواهیم کرد

سه شنبه 15 مهر 1399
23:58
سرایا القدس: دشمن صهیونیست را غافلگیر خواهیم کرد سخنگوی گردان‌های سرایا القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین، درباره هرگونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی در غزه هشدار داد و گفت که مراکز مهم این رژیم در تیررس مقاومت است.

العالم-فلسطین

«ابوحمزه»، سخنگوی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین رژیم صهیونیستی را از نبرد آینده برحذر داشت و گفت که این نبرد می‌تواند با تکنیک‌های مختلف باشد و دشمن را غافلگیر کند.

او سه‌شنبه شب طی توییت‌هایی به مناسب ۳۳ سالروز تأسیس این جنبش نوشت که اماکن حیاتی و تأسیسات حساس در رژیم صهیونیستی، در هر نبردی در آینده، در تیررس مقاومت قرار خواهند گرفت.

ابوحمزه گفت: «هدف راهبردی و دقیق از جهاد مستمر ما در جهاد اسلامی و سرایا القدس آزادسازی فلسطین تاریخی از بحر تا نهر است».

سخنگوی سرایا القدس گفت که نیروهای مقاومت این گروه نظامی در این راستا تلاش‌های بزرگی داشته و توانسته‌اند دشمن را چه در دریا و چه در خشکی هدف قرار دهند.

او گفت که جنبش جهاد اسلامی در فلسطین که یک رویداد منحصربه‌فردی به شمار می‌رود، بیش از سه دهه است که در برابر توطئه استعماری صهیونیست‌ها ایستاده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست