پزشک کاخ سفید: علائم حیاتی ترامپ نرمال است

چهارشنبه 16 مهر 1399
21:26
پزشک کاخ سفید: علائم حیاتی ترامپ نرمال است پزشک کاخ سفید می‌گوید علائم حیاتی رئیس‌جمهور آمریکا که به ویروس کرونا مبتلا شده بود در محدوده نرمال قرار دارد.

العالم- آمریکا

پزشک کاخ سفید امروز چهارشنبه مدعی شد علائم حیاتی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا باثبات است و محدوده نرمال قرار دارد.

به نوشته اسپوتنیک، پزشک کاخ سفید علاوه بر این گفته ترامپ ظرف ۲۴ ساعت گذشته هیچ علامت کرونا نداشته است. او گفت که ترامپ ظرف چهار روز گذشته تب نداشته و در بدن او سطوح قابل شناسایی پادتن مربوط به ویروس کرونا تولید شده است.

وی علاوه بر این گفت که ترامپ برای تنفس از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده نکرده و نیازی به استفاده از این دستگاه هم نبوده است.

علاوه بر این، منابع خبری گزارش دادند نتیجه آزمایش کرونای «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا منفی بوده و این به معنای ان است که او در مناظره امشب با «کاملا هریس»، معاون جو بایدن شرکت خواهد کرد.

«دونالد ترامپ» صبح پنجشنبه هفته گذشته ابتلای خود را به ویروس کرونا اعلام کرده بود. او یک روز بعد به بیمارستان نظامی «والتر رید» در حومه واشنگتن منتقل شده بود. رئیس‌جمهور آمریکا عصر دوشنبه از بیمارستان مرخص شد و به کاخ سفید بازگشت.

تیم پزشکی ترامپ تاکید کرده که بهبودی کامل او ۱۰ روز طول خواهد کشید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود