پاکستان نرم‌افزار تیک تاک را فیلتر کرد

شنبه 19 مهر 1399
09:42
پاکستان نرم‌افزار تیک تاک را فیلتر کرد
عدم فیلتر محتوای نامناسب و غیراخلاقی دلیل مسدود شدن تیک تاک در پاکستان عنوان شده است.

العالم _ آسیا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، نرم‌افزار اشتراک ویدئوی تیک تاک در پاکستان از دسترس خارج شد. سازمان مخابرات پاکستان اعلام کرد فیلتر این اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدیو بدنبال شکایت از سوی بخشهای مختلف جامعه علیه مطالب غیراخلاقی و نامناسب آن انجام گرفت.

با این حال، رگولاتور مخابراتی پاکستان اعلام کرد در صورت بکارگیری مکانیزم محدود کردن مطالب غیرقانونی از سوی تیک تاک، ممنوعیت مذکور مورد بازبینی قرار خواهد گرفت.

تیک تاک اعلام کرده که متعهد به رعایت قوانین در بازارهایی است که این اپلیکیشن در آنجا عرضه شده است.

تیک تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است، با فراهم کردن امکان ساخت کلیپهای ویدیویی کوتاه و اشتراک گذاری آنها محبوبیت زیادی میان کاربران جوان بدست آورده است. با این حال رشد سریع محبوبیت این اپلیکیشن، توجه کشورهای زیادی را به مسائل امنیت و حریم خصوصی کاربران جلب کرده است.

هند که بزرگترین بازار تیک تاک از نظر شمار کاربران است، همزمان با تشدید اختلافات مرزی با چین، در ژوئن این اپلیکیشن را با اشاره به نگرانیهای امنیت ملی ممنوع کرد. تیک تاک در حال مبارزه با ممنوعیت در آمریکا بوده و همچنین با تحقیقات استرالیا روبروست.

به گفته سه مقام پاکستانی، ممنوعیت تیک تاک فوری خواهد بود. پاکستان به کرات از تیک تاک خواسته بود مکانیزمی را برای مسدود کردن محتوای نامناسب و غیراخلاقی به اجرا بگذارد اما این پلتفرم نتوانست نظر مقامات پاکستانی را به طور کامل جلب کند.

تصمیم برای فیلتر تیک تاک پس از توجه عمران خان، نخست وزیر پاکستان به این موضوع گرفته شد. وی به مقامات پاکستانی دستور داد تمامی تلاش خود را برای مسدود کردن محتوای غیراخلاقی انجام دهند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه