ضربه سهمگین یمنی ها به سعودی ها؛

ناکامی ائتلاف سعودی در حمله به الجوف/ هلاکت ده ها مزدور سعودی/ کشته شدن یکی از فرماندهان هادی/اسارت یکی از فرماندهان ارشد ائتلاف سعودی

يکشنبه 20 مهر 1399
11:51
ناکامی ائتلاف سعودی در حمله به الجوف/ هلاکت ده ها مزدور سعودی/ کشته شدن یکی از فرماندهان هادی/اسارت یکی از فرماندهان ارشد ائتلاف سعودی نیروهای مشترک یمنی حمله شدید نیروهای سعودی مستقر در برخی مناطق صحرای الجوف واقع در شمال شرق یمن را ناکام گذاشتند.

العالم - یمن

برخی منابع اطلاع رسانی اعلام کردند نیروهای یمنی توانست با این حمله مقابله کرده و دهها مهاجم را در الجوف به هلاکت برساند.

نیروهای متجاوز پس از هلاکت سرتیپ عبدالعزیز حنکل یکی از فرماندهان بزرگ مزدوران متجاوز فرمانده تیپ 110 و رئیس اتاق عملیات نظامی متجاوزان در الجوف صربه سنگینی خوردند.

برخی منابع اطلاع رسانی یمنی نیز اعلام داشتند نیروهای ارتش یمن و کمیته های مردمی توانست خالد الخضمی رئیس عملیات تیپ 3 مرزبانی را در درگیری در مرزهای یمن و عربستان به اسارت بگیرد.

این در حالی است که بازداشت نیروهای متجاوز در مناطق جنوب ادامه دارد به گونه ای که رسانه های یمنی از ترور یکی از شیخ های قبیله ای استان ابین در جنوب یمن خبر دادند.

رسانه ها اعلام داشتند شبه نظامیان وابسته امارات وی را به اعتبار هوادار دولت هادی ترور کردند یک شخصیت برجسته در گروههای مخالف با حضور عربستان در المهره نیز ترور شد .

رسانه ها از تیراندازی افرادی ناشناس به احمد بن بله الحریزی شاعر و فعال سیاسی که دارای تابعیت عمانی است در استان مرزی المهره با سلطان نشین عمان خبر دادند.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان