پیشنهاد پاریس به مصطفی الکاظمی برای حفاظت از اماکن دیپلماتیک در عراق!

دوشنبه 21 مهر 1399
18:02
پیشنهاد پاریس به مصطفی الکاظمی برای حفاظت از اماکن دیپلماتیک در عراق!
وزیر خارجه فرانسه در گفت‌وگو با نخست وزیر عراق ضمن درخواست از او برای تعمیق مشارکت راهبردی میان دو کشور گفت که پاریس به بغداد برای توقف حملات به نهادهای دیپلماتیک کمک می‌کند.

العالم - اروپا

وزارت خارجه فرانسه امروز دوشنبه اعلام کرد که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه با «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق تلفنی گفت‌وگو کرد.

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است که لودریان در این گفت‌وگو از پایبندی عمیق فرانسه به حفظ ثبات عراق و حاکمیت و تمامیت ارضی آن گفت و مدعی شد که پاریس به تلاش‌های بین المللی برای مبارزه با داعش به منظور کمک به مقامات عراقی متعهد است.

وزیر خارجه فرانسه همچنین از نخست وزیر عراق خواسته است که به تلاش برای پایان دادن به حملات علیه نهادهای دیپلماتیک در عراق ادامه دهد.

بر اساس این گزارش، لودریان از اولین اقدامات مقامات عراق در زمینه تلاش برای توقف حملات به هیئت‌های دیپلماتیک در عراق استقبال کرد و گفت که فرانسه در این زمینه به عراق کمک می‌کند.

لودریان همچنین از احتمال سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به فرانسه استقبال کرد و ضمن آنکه این سفر را فرصتی برای تقویت حمایت فرانسه از عراق خواند، گفت: عراق باید مشارکت راهبردی میان دو کشور در همه زمینه‌ها تعمیق کند.

ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش در عراق به فرماندهی آمریکا به دنبال فشار ملت و پارلمان عراق برای اخراج نظامیان بیگانه از خاک عراق در مقطع اخیر هر تلاشی برای ادامه ماندن در عراق به کار بسته است.

در همین راستا اخیرا حملات مشکوکی علیه نهادهای دیپلماتیک در بغداد انجام شده بود که به عقیده بسیاری از کارشناسان صحنه سازی گردانندگان تروریسم برای ماندن تا زمانی طولانی‌تر در عراق است.

از سوی دیگر کارشناسان درباره سفر ماه گذشته رئیس جمهور فرانسه به بغداد گفتند در این شرایط پاریس می‌کوشد با کمک کردن به دولت عراق برای آنچه بازگرداندن و تقویت حاکمیت ملی بغداد می‌خواند، به رقابت با آنکارا برخاسته و شاید با پشتیبانی از تحرکات گروه تروریستی پ ک ک اوضاع امنیتی پیرامونی ترکیه را به مخاطره اندازد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه