شمار مبتلایان به کرونا در جهان از مرز 38 میلیون نفر گذشت

چهارشنبه 23 مهر 1399
10:04
شمار مبتلایان به کرونا در جهان از مرز 38 میلیون نفر گذشت طبق آمار دانشگاه آمریکایی «جانز هاپکینز» شمار مبتلایان به «کووید-19» در جهان از مرز 38 میلیون نفر گذشت و شمار قربانیان از یک میلیون نفر فراتر رفته است.

العالم - جهان

دانشگاه آمریکایی «جانز هاپکینز» که آمارش را بر مبنای اطلاعات سازمان‌های بین‌المللی، مقامات دولتی و محلی ارائه می‌کند، از گذشتن شمار کل مبتلایان در جهان از ۳۸ میلیون نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «تاس»، طبق آمار ارائه شده، در حال حاضر شمار دقیق مبتلایان به کرونا در جهان ۳۸,۰۰۶,۱۲۱ نفر است و آمار قربانیان به ۱,۰۸۳,۸۷۵ تن رسیده است. تاکنون ۲۶,۳۵۴,۲۱۱ نفر هم از این بیماری بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان به لحاظ شمار مبتلا به کرونا (۷,۸۵۰,۸۲۹) کشور اول جهان است و بعد از آن هند (۷,۱۷۵,۸۸۰) و برزیل (۵,۱۰۳,۴۰۸) قرار دارند. روسیه در جایگاه چهارم درگیرترین کشورها با این ویروس با ۱,۰۳۱,۷۸۵ مبتلا قرار دارد.

طبق آمار پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers که آمار بیشتری را در مقایسه با جانز هاپکینز نشان می‌دهد، شمار مبتلایان در حال نزدیک شدن به ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است.

در حال حاضر انگلیس، فرانسه، روسیه و اسپانیا بیش از نیمی از موارد ابتلای جدید به ویروس کرونا در اروپا را به خود اختصاص داده‌اند.

روز گذشته «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر این که استراتژی ایمنی جمعی با هنجارهای اخلاقی مطابقت ندارد، گفت هرگز در طول تاریخ پزشکی از این استراتژی در برابر بیماری استفاده نشده است.

وی افزود: «ما درباره ایمنی در مقابل کووید-۱۹ شناخت کافی نداریم. گرچه اغلب افراد مبتلا شده در چند هفته اول ایمن می‌شوند، هنوز نامشخص است که این ایمنی چقدر قوی یا پایدار خواهد بود یا در افراد مختلف چه تفاوتی دارد.» او در ادامه از نمونه‌هایی یاد کرد که افراد دو بار به این بیماری مبتلا شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


بغداد: شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند