گزارش شبکه عبری از موافقت سودان با سازش با رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 24 مهر 1399
13:07
گزارش شبکه عبری از موافقت سودان با سازش با رژیم صهیونیستی شبکه خبری i24 رژیم اسرائیل اعلام کرد که شورای حاکمیتی سودان در نشست عصر چهارشنبه، پس از بحث و جدل گسترده و شدید، تصمیم نهایی به عادی سازی روابط با این رژیم گرفت.

العالم - آفریقا

رسانه های سودانی و عربی گفتند که آمریکا 24 ساعت به سودان فرصت داده است تا درباره پیشنهادی که به خارطوم شده است یعنی حذف اسم سودان از فهرست حامیان تروریسم در ازای عادی سازی کامل روابط با رژیم صهیونیستی، نظر خود را اعلام کند.

رسانه های سودانی اعلام کردند که حکومت این کشور درباره عادی سازی روابط با "اسرائیل" دچار اختلاف شده است؛ عبد الفتاح البرهان، رئیس شورای حکومتی و شماری از اعضای این شورا و وزرا خواستار سازش هستند در حالی که اعضای احزاب سیاسی، برخی وزرا و شهروندان با این موضوع مخالف هستند. عبد الله حمدوک، نخست وزیر سودان هم جزء مخالفان است.

آمریکا درباره موضوع اعطای مهلت به سودان اظهار نظر نکرده است اما منابع سودانی گفته اند که احتمالا دولت ترامپ، با نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاست جمهوری، برای رسیدن به دستاوردهای دیپلماتیک بیشتر تلاش می کند. لذا تلاش های فراوانی برای پیشبرد مذاکراتی که از ماه گذشته در امارات شروع شده است، می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور