تخریب بخشی از بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان

پنج‌شنبه 24 مهر 1399
18:51
تخریب بخشی از بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان
شبکه خبری طلوع نیوز، از تخریب بخشی از بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان همزمان با کاهش شمار نیروهای خارجی در این کشور خبر داد.

العالم - آسیا

همزمان با کاهش نیروهای خارجی در افغانستان، ساکنان بگرام از تخریب بخشی از تأسیسات پایگاه هوایی بگرام در این ولایت خبر می‌دهند.

شبکه خبری طلوع نیوز خبر داد که شماری از ساکنان شهرستان بگرام از تخریب بخشی از تأسیسات اطراف پایگاه نظامی بگرام توسط نیروهای آمریکایی و کوچ کردن محوطۀ این پایگاه خبر داده اند.

به گفته این افراد، آنها تقریبأ هر روز شاهد خروج تجهیزات و وسایل نظامی نیروهای خارجی در خودروهای باربری از پایگاه هوایی بگرام هستند.

بگرام، بزرگ‌ترین پایگاۀ هوایی و نظامی نیروهای آمریکایی در افغانستان است.

شمار پایگاه‌های بزرگ و کوچک ارتش ایالات متحده در افغانستان حدود هفت صد پایگاه گزارش شده‌است. در اوج حضور آمریکا در افغانستان شمار نظامیان این کشور به یک صد هزار تن می‌رسید اما اکنون شمار آنان چهار هزار و 800 تن است و دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا بر خروج کامل این نیروها تا کمتر از سه ماه دیگر تأکید کرده‌است.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه شب گذشته در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، اعلام کرد که تمامی نظامیان آمریکایی باقی‌مانده در افغانستان باید تا کریسمس از این کشور خارج شوند.

به عنوان بخشی از توافق اوایل سال جاری میلادی مقام‌های آمریکایی و طالبان، نظامیان خارجی از جمله نیروهای آمریکایی در صورت حفظ آتش‌بس میان طالبان و دولت افغانستان، می‌بایست طبق برنامه تا می ۲۰۲۱ (اردیبهشت ۱۴۰۰) از افغانستان خارج شوند.

با اینحال، مقام‌های ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، تاکنون آشکارا در خصوص برنامه خروج نظامیان این کشور از افغانستان اظهارنظر نکرده اند و مقام‌های فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) و پنتاگون تمامی سؤالات در این زمینه را به کاخ سفید ارجاع می‌دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی