جزئیاتی از در دیدار امروز معاون وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور لبنان

جمعه 25 مهر 1399
17:06
جزئیاتی از در دیدار امروز معاون وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور لبنان برخلاف ادعای برخی منابع لبنانی مبنی بر اینکه معاون وزیر خارجه آمریکا امروز در دیدار با رئیس جمهور لبنان او را به تغییر الگوی حکومت تشویق کرده است، منابعی در ریاست جمهوری لبنان خبر دادند که چنین خبری صحت ندارد.

العالم - لبنان

پس از دیدار امروز «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک با «میشل عون» رئیس جمهور آمریکا در برخی از رسانه‌های لبنانی شایعاتی در خصوص این دیدار مطرح شد.

خبرگزاری رسمی لبنان «ان.ان.ای» امروز گزارش داده بود که معاون وزیر خارجه آمریکا که به تازگی برای میانجیگری در مسئله ترسیم خطوط مرزی وارد لبنان شده، در کاخ بعبدا با میشل عون رئیس جمهور این کشور دیدار کرده است.

برخی رسانه ها به نقل از منابعی در ریاست جمهوری لبنان در این خصوص گزارش دادند، اخباری که امروز در برخی رسانه‌ها درباره گفت‌وگوی شنکر با عون در ارتباط با تغییر الگوی حکومت مطرح شده است، صحت ندارد.

منابع یادشده در ادامه گفتند که شنکر با رئیس جمهور لبنان در خصوص تغییر اوضاع کنونی به علت بحران گفت‌و‌گو کرده است.

این منابع همچنین گفتند: «شنکر در دیدار با رئیس جمهور عون به مساله مشارکت حزب ‌الله در دولت نپرداخته است».

این اطلاع‌رسانی پس از آن صورت می‌گیرد که برخی منابع لبنانی امروز مدعی شده بودند، معاون وزیر خارجه آمریکا، رئیس جمهور لبنان را به تغییر الگوی حکومت ترغیب کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری