اعتراف مقام نظامی رژیم صهیونیستی به توانمندی حزب‌الله لبنان

شنبه 26 مهر 1399
21:58
اعتراف مقام نظامی رژیم صهیونیستی به توانمندی حزب‌الله لبنان «ران بن یشای» مقام نظامی صهیونیستی شنبه شب به افزایش توانمندی حزب‌الله لبنان اعتراف کرد و گفت که این گروه تمام کارهایی را که در سال ۲۰۰۶ در جنگ ۳۳ روزه انجام داد، می‌تواند در مدت یک روز صورت دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری شهاب فلسطین، بن یشای در گفت‌وگو با تحلیلگر امنیتی صهیونیستی در روزنامه یدیعوت احارانوت، افزود که منطقه غزه در حال حاضر به اولویت مقامات نظامی اسرائیلی تبدیل شده است، چرا که این باریکه بسیار بی ثبات و در شرایط انفجاری قرار گرفته است.

وی که به مسئولیت نظامی‌اش اشاره نشده ادامه داد: اسرائیل به زودی با ورود نیروهای زیاد به غزه ممکن است در شرایط تشدید تنش با [گروه‌های فلسطینی] قرار گیرد.

بن یشای اضافه کرد: با توجه به شرایط کنونی منطقه‌ و کاهش شدت درگیری در چندین جبهه، ارتش اسرائیل چگونگی رویارویی فوری با تهدید را تغییر داده است، هرچند که حزب‌الله همچنان بزرگ‌ترین دشمن است و غزه مسأله‌ای است که باید هرچه سریع‌تر با آن برخورد کرد.

براساس گزارش یدیعوت آحارانوت، دومین اولویت عملیاتی رژیم صهیونیستی همچنان تلاش‌های ایران برای تشکیل جبهه علیه اسرائیل در سوریه، عراق و یمن است.

وی مدعی شد: ایران موشک‌های زمین به زمین نقطه‌زن را به سوریه انتقال داده‌ و همزمان تلاش می‌کند با تحرکاتی، آزادی عمل جنگنده‌های اسرائیلی را در آسمان سوریه و لبنان محدود کند.

بن یشای ادعا کرد: اسرائیل همچنان با دریافت اطلاعات و عملیات‌های مختلف این تلاش‌ها را خنثی می‌کند.

یدیعوت آحارانوت مدعی شد: ایرانی‌ها به خاطر تحریم‌ها، نتایج انتخابات آمریکا و احتمالا ترور قاسم سلیمانی با محدودیت‌هایی مواجه هستند و از اقدامات خود [در سوریه] کاسته‌اند.

وی گفت: اولویت سوم نهادهای نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی، خنثی‌کردن برنامه هسته‌ای ایران و جلوگیری از ارتقای توان موشکی و سامانه‌های دفاع هوایی و سایبری است.

بن یشای اضافه کرد: اولویت چهارم، کرانه باختری است، هرچند نگرانی چندانی بابت اقدامات «محمود عباس» در میان مقامات امنیتی اسرائیل وجود ندارد.

وی البته گفت که حزب‌الله لبنان در اولویت پنجم ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد و دلیل آن این است که حزب‌الله آمادگی خود برای ورود به هر نوع درگیری را تکمیل کرده است، خواه این جنگ، تمام عیار باشد یا درگیری که تنها چند روز به طول بینجامد.

وی مدعی شد: اسرائیل مانع انجام حمله حزب‌الله در گذشته شده و این کار را تکرار خواهد کرد.

بن یشای با این حال اعتراف کرد: بحران کرونا موجب شده آمادگی ارتش اسرائیل برای مقابله با هر حمله‌ای کاهش یابد، چرا که اعمال قرنطینه در نتیجه شیوع ویروس کرونا تردد اسرائیلی‌ها در مرز اسرائیل با لبنان را کاهش داده و از طرف دیگر اوضاع داخلی لبنان نیز فرصت تشدید تنش با حزب‌الله را کم کرده است.

وی ادعا کرد: اسرائیل برای هرگونه تشدید تنش یا جنگ در غزه یا مرزهای شمالی اسرائیل [با حزب‌الله] آمادگی دارد، به همین خاطر فعالیت‌های عملیاتی و آموزشی با مشارکت نظامیان پر تعداد ادامه می‌یابد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: ایران جنگ‌طلب نیست، اما هر تجاوزی پاسخی قاطع دارد


سرتیپ جهانشاهی: نیروی زمینی ارتش از شمال غرب تا سواحل مکران مقتدرانه حضور دارد


معنای این همه بسیج و تجمع در منطقه خلیج فارس چیست؟


ایستادگی مقتدرانه رزمندگان ارتش در برابر دشمن، جلوه‌هایی از پیوند ایمان و اقتدار است


بقائی: حضور موثر در نشست‌ها، سیاست دستگاه دیپلماسی است/جزئیات سه برنامه دیپلماتیک ایران


پرچم ایران در دهکده بازی‌های پاراآسیایی ناگویا به اهتزاز درآمد


تبریک مقامات عالی‌رتبه کشور به افتخارآفرینان کشتی فرنگی در خاک آمریکا


پارادوکس حاکمیت بحرین؛ سیاست‌هایی که نارضایتی را گسترش می‌دهد


وزیر راه و شهرسازی بر همکاری برای توسعه حمل‌ونقل ارزان و بدون توقف در منطقه تأکید کرد


پزشکیان: ایستادگی مردم و حفظ همبستگی ملی، محاسبات دشمن را با شکست مواجه کرد