شورای وزیران امارات توافق سازش با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد

دوشنبه 28 مهر 1399
17:37
شورای وزیران امارات توافق سازش با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد
شورای وزیران امارات امروز (دوشنبه) توافق سازش با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد تا برای تصویب نهایی در شورای اتحادیه امارات مطرح شود.

العالم _ امارات

شورای وزیران امارات امروز (دوشنبه) به ریاست «محمد بن راشد آل مکتوم» در جلسه‌ای توافق سازش با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.

به نوشته العربیه، شورای وزیران امارات متحده عربی همچنین خواستار آغاز ساز و کار قانون اساسی برای صدور سند توافق عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل از سوی شورای اتحادیه امارات (متشکل از رؤسای هفت امیرنشین) شد.

امروز همچنین اولین پرواز مسافربری شرکت هوایی «الاتحاد» از ابوظبی به فرودگاه «بن گوریون» در سرزمین اشغالی انجام شد.

توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در ۱۳ آگوست (۲۳ مرداد) از زبان «دونالد ترامپ» اعلام شد و پس از آن بحرین نیز به این غائله پیوست و دو کشور در ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) با حضور در کاخ سفید به طور رسمی توافق سازش با اسرائیل را امضاء کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند


آسیب‌پذیری سامانه‌ سرمایشی فروشگاه‌های اروپا در برابر حملات سایبری


سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم