رزمایش پدافند هوایی از فردا در بیش از نیمی از کشور آغاز می‌شود

سه شنبه 29 مهر 1399
17:49
رزمایش پدافند هوایی از فردا در بیش از نیمی از کشور آغاز می‌شود رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت۹۹ از فردا آغاز می‌شود.

العالم - ایران / سیاسی

امیر قادر رحیم‌زاده فرمانده رزمایش تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت99 گفت: این رزمایش در منطقه‌ای به‌وسعت بیش از نیمی از کشور، به‌صورت مشترک بین ارتش و سپاه با هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور از فردا آغاز می‌شود.

رحیم‌زاده ارتقای آمادگی رزمی و هم‌افزایی توان پدافند هوایی نیروهای مسلح را از اهداف برگزاری رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت99 برشمرد و اظهار کرد: این رزمایش با مشارکت یگان‌های نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش و تحت هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور در شرایط نزدیک به رزم واقعی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این رزمایش که در قالب یک عملیات مشترک شبکه‌محور و با هدف هماهنگی پدافند هوایی نیروهای مسلح برگزار می‌شود، انواع سامانه‌های بومی موشکی، راداری، اطلاعات شناسایی، جنگ الکترونیک، سامانه‌های ارتباطی و شبکه دیده‌بانی بصری ارتش و سپاه تحت هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور و با نظارت مستقیم کارشناسان و ارزیابان قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص)، مقابله با انواع تهدیدات هوایی در ارتفاع پایین، متوسط، بلند و اهداف دورایستا را در شرایط کاملاً عملیاتی و مبتنی بر صحنه رزم واقعی تمرین خواهند کرد.

رحیم‌زاده گفت: در این رزمایش، نیروی هوایی ارتش با به پرواز درآوردن انواع هواپیماهای شکاری رهگیر، بمب‌افکن و بدون‌سرنشین در دو نقش نیروی حمله‌ور و مدافع، به‌عنوان دست بلند پدافند هوایی کشور در آسمان ایفای نقش خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین در این رزمایش قرار است برای اولین‌بار به‌صورت صددرصدی از نسل جدید تجهیزات و تسلیحات کاملاً بومی استفاده و تاکتیک‌های جدید پدافند هوایی که بر اثر رصد مستمر دشمنان احصا شده است، به‌صورت واقعی تمرین شود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم