خبر فوری:

ظریف: یا در اسارت گذشته می‌مانیم یا صلح و ثبات را انتخاب می‌کنیم

چهارشنبه 30 مهر 1399
13:29
ظریف: یا در اسارت گذشته می‌مانیم یا صلح و ثبات را انتخاب می‌کنیم
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی به زبان عربی و با اشاره به سخنرانی خود در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره خلیج فارس گفت که یا در اسارت گذشته می‌مانیم یا صلح را انتخاب می‌کنیم.

العالم - ایران

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، امروز (چهارشنبه)، در توئیتی به زبان عربی به وضعیت کنونی در خلیج فارس پرداخت.

محمد جواد ظریف در این خصوص گفت:‌ «می‌توانیم انتخاب کنیم یا در بند گذشته باشیم و بی‌ثباتی و تنش ادامه داشته باشد یا با یکدیگر صلح، امنیت،‌ ثبات و رونق را برای همه انتخاب کنیم. [این] انتخاب بایستی برای همگان آشکار باشد».

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه با ضمیمه کردن فیلم سخنرانی خود در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد نوشت: «سخنرانی من در شورای امنیت در ارتباط با وضعیت خلیج فارس».

نشست شورای امنیت سازمان ملل با نام «حفظ صلح و امنیت بین‌المللی: بازبینی جامع اوضاع در خلیج فارس»، عصر روز گذشته، آغاز به کار کرد.

این نشست با هدف تحلیل افزایش بالقوه تنش‌ها در منطقه خلیج فارس و راه‌های کاهش آن برگزار شد.

روسیه که از ماه جاری ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را برعهده دارد، نشست یادشده را برگزار کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین