صدور حکم حبس برای جاسوس اماراتی در ترکیه

چهارشنبه 30 مهر 1399
16:53
صدور حکم حبس برای جاسوس اماراتی در ترکیه
دادگاه ترکیه امروز یک شهروند اردنی متهم به جاسوسی برای امارات را به حبس محکوم کرد.

العام - ترکیه

دادگاه ایالت صقاریا واقع در ترکیه امروز چهارشنبه «احمد محمود الأسطل» تبعه اردنی متهم به جاسوسی برای امارات را به حبس محکوم کرد.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، دادگاه این فرد را به دستیابی به اطلاعاتی با هدف جاسوسی سیاسی و نظامی و ضربه زدن به امنیت دولت و منافع سیاسی داخلی و خارجی آن متهم کرده است.

دستگاه اطلاعاتی ترکیه اخیرا این فرد را به اتهام جاسوسی از معارضان و روزنامه‌نگاران عرب در ترکیه به نفع امارات، دستگیر کرده است.

الأسطل ۴۵ ساله از هفت سال پیش در ترکیه اقامت داشته است و مراجع ترکیه او را به نفوذ به یکی از مراکز تحقیقاتی وابسته به گروه اخوان‌المسلمین در پوشش روزنامه‌نگار معارض اماراتی متهم کرده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، این فرد همچنین به ارسال اطلاعات به امارات درباره روابط ترکیه با کشورهای جهان از جمله کشورهای اسلامی و نیز ارسال اطلاعاتی به مدیران خود در دبی در خصوص جزئیات سیاست‌های داخلی و خارجی ترکیه متهم است.

فرد مذکور همچنین گزارش‌هایی از شهروندان عرب مقیم ترکیه تهیه کرده و با ارسال آن به مدیران خود در دبی حقوق ماهیانه دریافت می‌کرده است.

گفته می‌شود الأسطل حتی پیش از ورود به ترکیه نیز برای امارات جاسوسی می‌کرده و در مدت ۱۱ سال جاسوسی برای این کشور مبلغ ۴۰۰ هزار دلار از این کشور تقاضا کرده است.

از سوی دیگر خانواده الأسطل در بیانیه‌ای ترکیه را به برخورد مبهم با پرونده الأسطل متهم کرده و تأکید کرده است که نباید اعترافات الأسطل که به اجبار از او گرفته شده، مورد استفاده قرار گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم


آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی