وکیل ترامپ مدعی شد؛

کشف تصاویر مستهجن از لپ‌تاپ پسر بایدن

چهارشنبه 30 مهر 1399
22:37
کشف تصاویر مستهجن از لپ‌تاپ پسر بایدن وکیل شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از کشف تصاویر جنسی در لپ‌تاپ متعلق به پسر نامزد حزب دموکرات در انتخابات آمریکا خبر داده است.

العالم - آمریکا

«رودی جولیانی»، وکیل شخصی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا گفته که لپ‌تاپ ادعایی متعلق به «هانتر بایدن»، پسر «جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا محتوی تصاویر جنسی مربوط به کودکان بوده است.

جولیانی در مصاحبه با پایگاه خبری «نیوزمکس» مدعی شده هانتر بایدن تصاویر متعددی از دختران زیرسن غیرقانونی در این لپ‌تاپ ذخیره کرده بود و او هارد دیسک این لپ‌تاپ را تحویل پلیس ایالت «دلاور» داده است.

وکیل شخصی ترامپ گفت شواهدی در اختیار دارد که نشان می‌دهد اسناد ذخیره‌شده در لپ‌تاپ مذکور کودکان را به خطر انداخته و مصداق سوءاستفاده جنسی از کودکان زیرسن غیرقانونی جنسی بوده است.

رودی جولیانی در مصاحبه با نیوزمکس، با نشان دادن عکسی از یک متن مدعی شد هانتر بایدن در یک پیام با پدرش درباره رابطه‌ای که با یک کودک ۱۴ ساله داشته صحبت کرده است.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود