کشت خشخاش در مناطق تحت کنترل عناصر مورد حمایت آمریکا در سوریه

جمعه 2 آبان 1399
15:06
کشت خشخاش در مناطق تحت کنترل عناصر مورد حمایت آمریکا در سوریه رسانه‌های وابسته به گروه‌های معارض در سوریه، از کشت انواع مختلف مواد مخدر در مناطق تحت کنترل "نیروهای دموکراتیک سوریه"، از جمله در الرقه خبر دادند.

العالم- سوریه

به گزارش العالم، روزنامه "الجسر" در گزارشی نوشت: کشت انواع مواد مخدر، به‌ویژه خشخاش در مناطق تحت سیطره شبه‌نظامیان (قسد)، که تحت حمایت آمریکا هستند، رواج پیدا کرده است.

در مقدمه این گزارش امده است: دیگر سخن گفتن درباره مواد مخدر و اعتیاد به آن در استان الرقه ممنوع نیست؛ چرا که همایش‌ها و جلسات رایزنی‌ها در مراکز فرهنگی برگزار می‌شود و درباره این پدیده و شمار مصرف‌کنندگان این مواد در شهر صحبت و گفت‌وگو شود.

این روزنامه به نقل از منابع محلی نوشته است: نیروهای امنیت داخلی در الرقه طی ماه‌های اخیر بیش از 2 تُن حشیش را که در مناطقی در "حزیمه" شمال الرقه و حومه شهرک "المنصوره" کاشت می‌شود را صادر کردند.

به نوشته این روزنامه، نیروهای امنیت داخلی در الرقه- وابسته به قسد- در بیانیه‌ای اعلام کردند که فقط در ماه سپتامبر بیش از 200 فروشنده و مصرف‌کننده مواد مخدر بازداشت شدند و بیش از 200 کیلوگرم حشیش کشف شده است.

0% ...

آخرین اخبار

روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم