سازمان همکاری اسلامی اهانت به پیامبر اسلام را محکوم کرد

جمعه 2 آبان 1399
22:55
سازمان همکاری اسلامی اهانت به پیامبر اسلام را محکوم کرد سازمان همکاری اسلامی در بیانه‌‌ای اظهارات موهن مقامات فرانسوی علیه پیامبر اسلام (ص) را شدیداً محکوم کرد.

العالم- عربستان سعودی

سازمان همکاری اسلامی طی بیانیه‌ای اقدام برخی از رسانه‌ها و مقامات فرانسه در انتشار مطالب موهن به پیامبر (ص) را محکوم کرد.

این سازمان در بیانیه شدید اللحنی که امروز جمعه منتشر کرده، از اظهارات سیاسی رسمی برخی از مقامات فرانسه ابراز تعجب کرده و گفته است که تداوم این گونه اظهارات، به روابط فرانسه با کشورهای اسلامی لطمه خواهد زد و احساسات خشونت ‌آمیز و نفرت‌پراکنی را افزایش خواهد داد.

سازمان همکاری اسلامی گفته است که به محکوم کردن توهین به پیامبران الهی چه در اسلام، چه در مسیحیت و چه در یهودیت ادامه خواهد داد.

این سازمان بار دیگر «اقدامات تروریستی» را که به اسم دین انجام می‌شود را محکوم کرد و گفت که این قبیل اقدامات را نباید به اسم دینی نوشت؛ چرا که به گفته سازمان همکاری اسلامی، اقدامی فردی یا گروهی است.

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک نفر چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

از سوی دیگر، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرد و خواستار عدم عرضه این محصولات شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب