سقوط هواپیمای نیروی دریایی آمریکا در آلاباما؛ 2 خلبان کشته شدند + فیلم

شنبه 3 آبان 1399
09:51
بر اثر سقوط یک هواپیمای نیروی دریایی آمریکا در جنوب شرق شهر «موبیل» در ایالت آلاباما، دو خلبان آن کشته شدند.

العالم - آمریکا

به گفته مقامات محلی، یک هواپیمای نیروی دریایی آمریکا در جنوب شرق شهر «موبیل» در ایالت آلاباما دچار سانحه شد و در نتیجه آن دو نفر کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، دفتر اداره پلیس شهرستان «بالدوین» عصر جمعه به وقت محلی از سقوط این هواپیما در صفحه توییتر خود خبر داد و نوشت هیچ غیرنظامی‌‌ای روی زمین بر اثر این حادثه آسیب ندیده است. دو نفر که خلبانان نیروی دریایی آمریکا هستند، احتمالاً تنها قربانیان این حادثه هستند.

اعضای اداره آتش‌نشانی شهر «فولی» برای کمک ساعت ۴ و ۲۳ دقیقه عصر به وقت محلی در صحنه حادثه حاضر شدند. یک خانه هم در نتیجه این حادثه در آتش سوخت. همچنین گزارش شده که چندین خودرو دچار خسارت شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم