باران 4 روزه در نوار ساحلی دریای خزر/ افزایش آلودگی هوا در تهران و کرج

دوشنبه 5 آبان 1399
13:29
باران 4 روزه در نوار ساحلی دریای خزر/ افزایش آلودگی هوا در تهران و کرج سازمان هواشناسی با پیش بینی بارش 4 روزه در استان‌های نوار ساحلی دریای خزر از کاهش کیفیت هوا در تهران و کرج طی سه شنبه تا پنجشنبه هفته جاری خبر داد.

العالم- ایران

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی از امروز تا پنجشنبه جو پایداری در بیشتر مناطق کشور حاکم خواهد بود. امروز و فردا در سواحل مرکزی و غربی دریای خزر و چهارشنبه و پنجشنبه در گیلان، مازندران و گلستان بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

از امروز تا چهارشنبه دمای هوا در سواحل دریای خزر 4 تا 6 درجه کاهش می‌یابد و از سه شنبه تا پنجشنبه هفته جاری دما هوا در شمال شرق 5 تا 8 درجه کاهش می‌یابد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از فردا تا پنجشنبه با توجه به افزایش شرایط پایداری و سکون نسبی جو، کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت به ویژه تهران و کرج کاهش می‌یابد.

همچنین بعدازظهر روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در مناطقی از خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و شرق استان‌های کرمان و هرمزگان وزش باد شدید و گردوخاک پیش بینی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟