تونس درباره گروهی که 'حمله نیس' فرانسه را بر عهده گرفت، تحقیق می‌کند

شنبه 10 آبان 1399
11:02
تونس درباره گروهی که 'حمله نیس' فرانسه را بر عهده گرفت، تحقیق می‌کند سخنگوی نهاد قضایی ویژه مبارزه با تروریسم در تونس از آغاز تحقیقات درباره حقیقت وجود گروهی خبر داد که گفته شده، مسئولیت 'حمله نیس' در فرانسه را پذیرفته است.

العالم - اروپا

«محسن الدالی» سخنگوی مجمع قضایی ویژه مبارزه با تروریسم در تونس گفت که اجرای تحقیقات درباره حقیقت وجود گروه موسوم به «المهدی» در جنوب این کشور آغاز شده است.

الدالی افزود که اجرای تحقیقات شامل میزان مشارکت و دست داشتن این گروه در حمله نیس است.

طبق گزارش شبکه الجزیره، به گفته الدالی تحقیقات در این باره پس از آن آغاز شد که شخصی اخیرا با افتتاح حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی مدعی عضویت در این گروه شده است.

پیشتر منابع خبری گزارش دادند که عامل حمله در شهر «نیس» یک جوان ۲۱ ساله تونسی به نام «ابراهیم العویساوی» است که بتازگی وارد فرانسه شده است.

روز پنج‌شنبه گذشته یک فرد مسلح با چاقو به سمت افرادی در نزدیکی کلیسای «نوتردام» شهر نیس واقع در جنوب فرانسه حمله کرد که به گفته پلیس دستکم سه نفر در این حمله کشته شدند.

همچنین شهر «آوینیون» واقع در جنوب شرقی فرانسه نیز شاهد تیراندازی پلیس به یک فرد مسلح به چاقو بود که به کشته شدن وی انجامید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد