آغاز دومین مرحله عملیات الحشد الشعبی علیه داعش در استان دیاله

شنبه 10 آبان 1399
16:52
آغاز دومین مرحله عملیات الحشد الشعبی علیه داعش در استان دیاله دومین مرحله عملیات گسترده نیروهای سازمان «الحشد الشعبی» عراق در استان «دیاله» در شرق این کشور برای پاکسازی باقیمانده‌های تروریستهای «داعش» آغاز شد.

العالم ـ عراق

محمد التمیمی از فرماندهان سازمان الحشد الشعبی عراق امروز (شنبه) گفت: مرحله دوم عملیات «الخیلانیه» با مشارکت الحشد الشعبی و ارتش و نیروهای ویژه پلیس در پنج منطقه در شمال و شرق استان دیاله علیه تروریستها آغاز شد.

وی افزود: این مرحله از عملیات از منطقه «الزور» تا اطراف باغستان‌های ناحیه «شروین» در بخش «المنصوریه» و نیز در منطقه «الوقف» حد فاصل باغستان‌های روستاهای «المخیسه، ابو کرمه» و روستاهای نزدیک آنها هم اکنون در حال اجرا است.

التمیمی گفت: با توجه به ناهمواری و صعب العبور بودن منطقه، این عملیات با پشتیبانی هوانیروز ارتش صورت می‌گیرد. بقایای گروه تروریستی داعش از این مناطق برای مخفی شدن و مقرهای مخفی خود استفاده می‌کنند.

نخستین مرحله این عملیات دیروز اجرا شد و نیروهای مشترک عراقی 12 روستا در شمال و شرق دیاله به ویژه در اطراف منطقه «المقدادیه» را پاکسازی کرده و مقرهای تروریستها را منهدم کردند.

به گزارش ایرنا، این عملیات درپی آن آغاز شد که عناصر گروه تروریستی داعش چهار روز پیش یکی از شیوخ دامدار عراقی را در ناحیه «الخیلانیه» در اطراف منطقه المقدادیه در استان دیاله ربوده و سرش را از تن جدا کردند.

عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر گروه تروریستی داعش را اعلام کرد اما باقیمانده‌های این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استان‌های «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح الدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری