مقام آمریکایی: حضور نیروهای ما در سوریه با بایدن یا ترامپ فرق نمی‌کند

دوشنبه 12 آبان 1399
21:26
مقام آمریکایی: حضور نیروهای ما در سوریه با بایدن یا ترامپ فرق نمی‌کند نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه پیش بینی کرد که نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تغییری در حضور نیروهای این کشور در سوریه ایجاد نخواهد کرد.

العالم - آمریکا

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه پیش بینی کرد که در حالت فرضی تغییر دولت آمریکا نیز در سیاست‌های منطقه‌ای ایالات متحده و حضور نیروهای این کشور در سوریه تغییری ایجاد نخواهد شد.

«جیمز جفری» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه در گفت‌وگو با وبگاه «سیریا دیریکت» این دیدگاه را مطرح کرد.

جیمز جفری در بخشی از این مصاحبه گفت، دولت ترامپ در تمام مدت روشن کرده که می‌خواهد با ایران ارتباط برقرار و با آنها مذاکره کند.

وی با تهمت زنی علیه ایران گفت، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا ۱۲ مورد درباره ایران مطرح کرد که در دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور قبلی ایالات متحده نیز وجود داشت و فکر می‌کنم با انتخاب بایدن، او از مواضعی که دولت اوباما در سال ۲۰۱۲ داشت، دور نخواهد شد.

جیمز جفری در بخش دیگر این مصاحبه گفت، آنچه می‌توانم به ویژه در مورد سوریه بگویم این است که هیچ تغییری را در زمینه حضور نیروهایمان در سوریه، در سیاست تحریم‌ها و تقاضای ما برای خروج ایران از سوریه نمی‌بینم ، خواه دولت بایدن باشد یا ترامپ.

دونالد ترامپ اخیرا طی سخنرانی در جمع هواداران خود در پنسیلوانیا، مدعی شد: «اگر بایدن [در انتخابات پیروز شود]، چین آمریکا را تصاحب می‌کند و ایران و اخوان [المسلمین] نیز خاورمیانه را صاحب می‌شوند.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو