انتخابات 2020 آمریکا؛ اف.بی.آی تماس‌های مشکوک با رای‌دهندگان را بررسی می‌کند

چهارشنبه 14 آبان 1399
01:19
انتخابات 2020 آمریکا؛ اف.بی.آی تماس‌های مشکوک با رای‌دهندگان را بررسی می‌کند همزمان با برگزاری پنجاه و نهمین دور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در روز سه‌شنبه سوم نوامبر، پلیس فدرال آمریکا (اف.بی.آی) ضمن مطرح کردن ادعای تماس‌های تلفنی که مردم را به ماندن در خانه در روز انتخاب دعوت می‌کند، اعلام کرد که در حال بررسی این مسئله است.

العالم _ آمریکا

به نقل از رویترز، همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اف بی آی اعلام کرد در حال بررسی موج فراخوانی‌های مرموز است که مردم را ترغیب می کند تا در روز انتخابات در خانه بمانند.
این خبرگزاری در ادامه آورده است که گوینده این تماس های تلفنی زنی است که می گوید: «سلام. این فقط یک تماس آزمایشی است. وقت ماندن در خانه است. در خانه بمانید تا در امان باشید.» رویترز اضافه می کند که تماس های ناشناس تلفنی مبنی بر تشویق مردم به ماندن در خانه، در تعدادی از ایالت هایی همچون فلوریدا و آیووا که در انتخابات نقش مهمی ایفا می کنند، نیز گزارش شده است.

پنجاه و نهمین دور انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ساعاتی پیش آغاز شده و طبق گزارش های منتشر شده هیچ یک از مراکز انتخاباتی آمریکا برای جلوگیری از حمله هکرها به اینترنت متصل نیستند. براساس اعلام پروژه انتخابات آمریکا، بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در رای‌گیری زودهنگام پیش از روز انتخابات شرکت کرده اند، رقمی که تقریبا ۷۰ درصد از مجموع آرا سال ۲۰۱۶ را تشکیل می دهد.

تقریبا ۶۰ میلیون رای اولیه از طریق پستی ارسال شده که حدود دو برابر مجموع آرایی است که چهار سال پیش از طریق پست فرستاده شد. بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در چند ایالت حساس جلو است، اما ترامپ رقیب جمهوریخواه وی تنها در چند روز گذشته، اختلاف خود با بایدن را در نظرسنجی ها کاهش داده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

صدای حق‌طلبی ملت در نیویورک؛ استقبال سازمان بسیج از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل


علم، سنگر اصلی پیشرفت ایران؛ تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر تلاش دانش‌آموزان


اولیانوف: تهدیدهای آمریکا راه بازگشت بازرسان آژانس به ایران را بسته است


تحسین مواضع انقلابی رئیس‌جمهور در سازمان ملل توسط رئیس مجمع تشخیص


تصرف آخرین خط تدارکات مزدوران سعودی از سوی مقاومت یمن


نخست وزیر اسپانیا: نتانیاهو همچنان به کشتار جمعی در غزه ادامه می‌دهد


گام بلند صنایع دانش‌بنیان؛ رونمایی از ۴ داروی جدید


هشدار حماس نسبت به فروپاشی کامل توافق آتش‌بس غزه


شکست تلاش‌های ترامپ در کنترل بازار؛ عبور نفت برنت از مرز ۱۰۵ دلار


درخشش تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ کسب ۶ مدال رنگارنگ