حضور ظریف در موسسه ساموئل رابینسون در کاراکاس

پنج‌شنبه 15 آبان 1399
20:31
حضور ظریف در موسسه ساموئل رابینسون در کاراکاس وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در موسسه ساموئل رابینسون کاراکاس حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

العالم - ایران/سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای دیدار و گفت و گو با مقامات ونزوئلایی در کاراکاس به سر می برد، در نشست مشترکی با حضور «خورخه آریزا» وزیر امور خارجه این کشور در موسسه ساموئل رابینسون حضور یافت و با موضوع «ونزوئلا و ایران در دفاع از جهان نوین در حال شکل گیری» سخنرانی و دیدگاه های خود را در این ارتباط مطرح کرد.

به گزارش فارس، ظریف در اولین مقصد سفر به سه کشور آمریکای لاتین به ونزوئلا سفر کرده و قرار است در ادامه این سفر به کوبا و بولیوی هم برود. وزیر امور خارجه در مراسم تحلیف رئیس جمهور ونزوئلا به نمایندگی از ایران حضور خواهد یافت.

در همین خصوص سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این در گفت و گو با خبرنگار فارس، عنوان کرد: ونزوئلا یکی از مقاصد اصلی صدور خدمات فنی و مهندسی کشورمان است و بخش‌های خصوصی ایرانی پروژه‌های مختلفی را در این کشور اجرا کرده و یا در دست اجرا دارند. در بخش انرژی به درخواست ونزوئلا همکاری خوبی اخیرا بین دو کشور شکل گرفت و قابل توسعه است. همچنین افتتاح اولین فروشگاه زنجیره‌ای ایران در کاراکاس توسط بخش خصوصی را می‌توان از فعالیت‌های جدید در بخش تجاری روابط عنوان کرد که توسط شرکت‌های خصوصی علاقه‌مند در حال اجراست.

فارس


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4


بی‌توجهی به تخریب میراث‌فرهنگی ایران، بی‌عدالتی علیه بشریت است


اجرای موج سی و نهم عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک یا امیر المومنین ع


وزیر آلمانی از ترس حمله موشکی ایران در اسرائیل به پناهگاه گریخت


پیام تبریک حماس به رهبر انقلاب اسلامی ایران


تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات