گانتز: سیاست فشار حداکثری بر ایران حفظ شود

پنج‌شنبه 15 آبان 1399
21:20
گانتز: سیاست فشار حداکثری بر ایران حفظ شود
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شده که سیاست فشار حداکثری علیه ایران باید حفظ شود.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در نشستی با سفرای اتحادیه اروپا ادعا‌هایی را درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مطرح کرد.

به نوشته وبگاه صهیونیستی «اسرائیل دیفنس»، گانتز در ابتدای اظهارات خود مدعی شد که ایران نزدیک است که به قابلیت‌ هسته‌ای دست یابد و این مسئله بیشتر از اسرائیل برای جهان مشکل‌ساز خواهد بود.

وی همچنین مدعی شد: «من هیچ شکی ندارم که هر دولت آمریکایی با ابزار‌های موجود یا جدید، مانع از دستیابی ایران به قابلیت هسته‌ای خواهد شد.»

گانتز در ادامه اظهارات خود همچنین ادعا کرد که آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی باید سیاست فشار حداکثری را بر ایران حفظ کنند و با مردم ایران مستقیماً رابطه برقرار کنند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پایان اظهارات خود همچنین مدعی شد: «تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای می‌تواند به ایجاد یک رقابت تسلیحاتی در منطقه منجر شود و هر توافقی [با این کشور] لزوماً نتیجه مطلوب را نخواهد داشت.»

رژیم صهیونیستی بار‌ها ادعا‌های این چنینی در خصوص مسئله هسته‌ای ایران مطرح کرده است و این در حالی است که تنها رژیمی که دارای زرادخانه تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا است، رژیم صهیونیستی است. این رژیم در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای عضو نیست و برنامه هسته‌ای آن تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز


خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول