ابتلای بیش از ۶ هزار چینی به تب مالت به دنبال نشست این باکتری از یک کارخانه

جمعه 16 آبان 1399
14:59
ابتلای بیش از ۶ هزار چینی به تب مالت به دنبال نشست این باکتری از یک کارخانه مقام های استان گانسو واقع در شمال چین اعلام کردند در پی نشت باکتری تب مالت از یک کارخانه بیش از یک سال پیش، نتیجه آزمایش ابتلا بیش از ۶ هزار نفر به این بیماری مثبت بوده و این تعداد بیش از ۳۰ برابر تعدادی است که مقامات محلی در ابتدا اعلام کرده بودند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش گلویال تایمز، مقام های شهر لانژو مرکز استان گانسو روز جمعه در یک کنفرانس خبری اعلام کردند که ابتلا ۶ هزار و ۶۲۰ نفر شامل ساکنان محلی به تب مالت تایید شده است.

آنها اعلام کردند باکتری که تب مالت را ایجاد می کند بین ماه های ژوئیه تا اوت سال میلادی گذشته (۱۰ تیر تا ۱۰ مرداد ۱۳۹۸) از یک کارخانه داروسازی نشت کرده است.

در این کارخانه واکسن تب مالت برای حیوانات ساخته می شود. سگ، گاو، خوک و بز در میان حیواناتی هستند که به خصوص در برابر ابتلا به تب مالت آسیب پذیری زیادی دارند.

در انسان هایی که به این باکتری آلوده شوند علائمی همچون تب و درد مفاصل بروز می کند.

مقام های شهر لانژو ماه دسامبر سال میلادی گذشته (آذر ۱۳۹۸) گفته بودند که حدود ۲۰۰ نفر به تب مالت مبتلا شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری